Witam mam problem bo jak narazie znalazłem tylko jeden zakład w okolicy co montuje instalacje gazowe ale żaden nie ma w swojej ofercie STAG 300 plus.
Mają tylko takie coś KME i ELPIGAZ:
Reduktory
Reduktor Cometa-i przeznaczony jest do pracy w instalacjach sekwencyjnego wtrysku gazu (IV generacji). Cechują go bardzo dobre parametry eksploatacyjne i termodynamiczne zapewniające spełnienie niezbędnych wymagań w szerokiej gamie popularnych samochodów adoptowanych na zasilanie gazem.
Nowoczesny reduktor Vega-i przeznaczony jest do instalacji sekwencyjnych wtrysków gazu (IV generacji) i stosowany w silnikach o pojemnościach od 1 do 4 litrów, o mocy do 340 KM. Zapewnia stabilną pracę silnika zarówno w niskich temperaturach (doskonałe odparowanie gazu), jak również i przy gwałtownych zmianach obciążenia (gwałtowne przyspieszanie, zwalnianie). Polecany dla wymagających klientów, pragnących posiadać wysokiej jakości podzespoły instalacji gazowej sprawdzających się w każdych warunkach.
Sterowniki:
STELLA, Nicolaus, Leonardo XL, Voila Plus.
Nada sie takie coś do Alfy???
---------- Post dodany o godzinie 14:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:45 ----------
Wysłałem do nich e-mail i proponują mi taki zestaw co o nim myślicie???
sterownik - Diego G3
wtryski - Horizon
parownik - Silver
Koszt instalacji to 2300 zł brutto