No w MA hamulce są wystarczające
No w MA hamulce są wystarczające
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Po tym jak racechip obudził we mnie pragnienie mocy chciałbym oddać auto na profesjonalne strojenie , może ktoś poleci jakąś firmę w wawie lub okolicach , silnik to 1.4 ma, zależy mi na wystrojeniu tez trybu n . I ciekawi mnie tez ile trwa taka operacja, czy przyjeżdżam i czekam na miejscu?
Przyjeżdżasz i czekasz na miejscu. Na północnym Śląsku to Cinsoft, a na Mazowszu to nie wiem niestety.
I co to znaczy racechip obudziła pragnienie mocy?
Założyłem boxa i jakoś tak żwawo teraz jeździi pomyślałem ze może zrobić to solidnie programem
Nikt nie chipowal tego silnika ? W kreatorze mocy w wawie 1400 ? Jakieś opinie o tej firmie?
Byłem w r-performance i niestety nie robią wloskich, dali namiar do dogbox w Zgierzu ktoś coś słyszał?
Ja robiłem w V-tech ale nie powiodło się do końca i założyłem BOXa
Robiłem w V-tech jakoś w 2014 roku auto było seria gdzieś mam wykres 168 KM i 268 Nm 23 programy były wgrywane uzyskano 206 KM i 323NM jakoś tak nie pamiętam dokładnie bo tutaj nie mam wykresu auto odpychało się naprawdę fajnie ale pomiędzy 4300 a 4600 dostawało zadyszki tak jak by nie dostawało powietrza z turbo mechanicznie było wszystko sprawne ale nie umieli stwierdzić co dokładnie jest przyczyną w programie i wróciliśmy do serii. Chciałem poczekać może trafi im się klient z inną Alfą i porównają bo moja była u nich pierwsza jaką robili.Po jakimś czasie dzwoniłem i telefonicznie dostałem info że nie za bardzo idzie w tym silniku czipować i oferują Boxa dedykowanego pod ten silnik.
- - - Updated - - -
Sprawdziłem wykres dokładnie 262 Nm były w serii