Oczywiście, w ogóle to ja się zastanawiam jak ona się odkręca to że nie wypadnie bo tak szczerze od niej do obudowy jest jakieś dobre 6-7 cm
- - - Updated - - -
Spokojnie tylko żeby się do niej dostać to jest masakra, ale oczywiście zrobię cały tutorial i kpl zdjęć jak to się robi dla potomnych w dodatku także opiszę demontaż pokrywy zaworów jeśli się komuś przyda bo muszę uszczelkę wymienić koszt w ASO uszczelki około 106zł. Dodam ciekawostkę że moje auto nie jest na gwarancji już w serwisie za sprawdzenie co to za dźwięk nie zapłaciłem nic, w dodatku miałem kampanie na zmianę oprogramowania stanu paliwa podobno może blednie pokazywać wskaźnik. Oczywiście byłem cały czas obecny na warsztacie przy tym szukaniu =), i obok stało Stelvio z przebiegiem niecałe 30 tyś i zmieniali multiair

i pytałem się o przyczynę , podobno auto ogarniał mi jeden z najlepszych mechaników na serwisie Lublin

ale po gadce widać że chłop ma trochę wiedzy

powiedział tak olej max zmiana przy 8 tyś!!! nie lać Seleni!! bo nie jest wystarczająco dobrej jakości olej, proponuje Motula lub Liqui Moly, I przede wszystkim nie może utrzymywać się stan oleju poniżej połowy stanu na wskaźniku a raczej bliżej maxa.
- - - Updated - - -
A i jeszcze naszła mnie myśl czy nie zrobić hybrydy skoro już będę dawać turbinę do regeneracji