Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Temat: Tor Kielce z AutoSpektrum

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar eSeNek
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    Giulia II 2.0T 200KM

Domyślnie

SJS wrzucił pare zdjęć z leśnego: facebook.com/SJSDrivingAcademy/posts/3868330173181499

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Było super, chętnie wybiorę się na kolejną edycję. Choć w hotelu posiedzieliśmy do 2ej w nocy to i tak zabrakło czasu żeby z każdym na spokojnie pogadać - mam nadzieję że będziemy mieli okazję nadrobić następnym razem.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Kraków/Brzesko
    Auto
    Stelvio / 75

Domyślnie

Kuźwa dajcie znać następnym razem ze jedziecie wcześniej również się chętnie wybiorę dzień przed.
    Chyba ze po prostu przegapiłem gdzieś watek.
    epsonix twój moduł s/s powinni dawać w salonie do zakupu alfy świetna sprawa

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał zabekmj23 Zobacz post
    Kuźwa dajcie znać następnym razem ze jedziecie wcześniej również się chętnie wybiorę dzień przed.
    Chyba ze po prostu przegapiłem gdzieś watek.
    no przegapiłeś - jak widać wyżej 6 pierwszych postów jest z sierpnia. choć ja przyznam się że też go przegapiłem, dopiero jak gadałem z kozakiem w październiku to mi zaproponował.

Cytat Napisał zabekmj23 Zobacz post
    epsonix twój moduł s/s powinni dawać w salonie do zakupu alfy świetna sprawa
    dzięki, nie wiem czy mogą - auto homologowane (zużycie paliwa) z włączonym S&S i taki musi być domyślnie (pewnie podobna sprawa z trybem N w autach H2 2018+). i tak cieszmy się że jest możliwość wyłączenia, niektóre auta nie mają w ogóle. w każdym razie jestem tu i ciut polepszam Wam korzystanie z Waszych Alf.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Shimmy
    Mieszka w
    KR/ERA
    Auto
    Giulia B-Tech+

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    no przegapiłeś - jak widać wyżej 6 pierwszych postów jest z sierpnia. choć ja przyznam się że też go przegapiłem, dopiero jak gadałem z kozakiem w październiku to mi zaproponował.
    Pytanie było o imprezę do 2 dzień wcześniej jeśli dobrze rozumiem Sam zabekmj23 mówił, że był na szkoleniu to chyba nie przegapił tego tematu

dzięki, nie wiem czy mogą - auto homologowane (zużycie paliwa) z włączonym S&S i taki musi być domyślnie (pewnie podobna sprawa z trybem N w autach H2 2018+). i tak cieszmy się że jest możliwość wyłączenia, niektóre auta nie mają w ogóle. w każdym razie jestem tu i ciut polepszam Wam korzystanie z Waszych Alf.
    No fabryka nie dołoży, ale gdyby dogadać się z dealerami to mogliby oferować dodatek posprzedażowo

Auto

Domyślnie

dobra, nie doczytałem/nie zrozumiałem. nie kojarzę który to kolega [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION]. w sumie szkoda że jakos ten temat umarł w sierpniu (nawet nie kojarzyłem że był taki wątek) bo właśnie można się było zgadać i większą grupą - miejsca w hotelu chyba jeszcze było sporo.
    wadą noclegu w hotelu było dla mnie 4h snu, rano jak zombie obudziłem się po 6tej a dwie kawy spowodowały że chodziłem rozdygotany. ibuprom też był potrzebny na szczęście na torze doszła adrenalina i szybko człowiek wskoczył na właściwe obroty.

Użytkownik Fachowiec Avatar kozak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    BMW 540i

Domyślnie

dobra, nie doczytałem/nie zrozumiałem. nie kojarzę który to kolega [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION]. w sumie szkoda że jakos ten temat umarł w sierpniu (nawet nie kojarzyłem że był taki wątek) bo właśnie można się było zgadać i większą grupą - miejsca w hotelu chyba jeszcze było sporo.
    wadą noclegu w hotelu było dla mnie 4h snu, rano jak zombie obudziłem się po 6tej a dwie kawy spowodowały że chodziłem rozdygotany. ibuprom też był potrzebny na szczęście na torze doszła adrenalina i szybko człowiek wskoczył na właściwe obroty.
    Ty tylko 3 piwka wypiłeś [emoji6]

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Kraków/Brzesko
    Auto
    Stelvio / 75

Domyślnie

Shimmy dokładnie byłem na szkoleniu nawet w grupie epsonixa (Niebieskie Stelvio drugie w grupie było Mikołaja brązowe) bo tam go zagadałem o moduł s/s i po szkoleniu w 15s go założył
    Chodziło właśnie o to że przegapiłem gdzieś temat że jedziecie dzień wcześniej bo byłoby w hotelu +2 Alfy z kierowcami bo kumpel z gulietty też by pewnie wtedy jechał. Następnym razem będę uważniej śledził tematy.
    Ostatnio edytowane przez zabekmj23 ; 02-11-2020 o 19:15

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał kozak Zobacz post
    Ty tylko 3 piwka wypiłeś
    złą ilość podajesz, a co mi wyliczasz w ogóle Ty!
    [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION] a, to już teraz wiem

Użytkownik Fachowiec Avatar kozak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    BMW 540i

Domyślnie

złą ilość podajesz, a co mi wyliczasz w ogóle Ty!
    [MENTION=20573]zabekmj23[/MENTION] a, to już teraz wiem
    Hahah, nie wyliczam , bron boże [emoji6] następnym razem ja stawiam [emoji6]

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka