pierwsza zmiana po 1.5 tys. na Selenie, kolejna po 10 tys. na Millersa, jakbym mial czekac az mi komputer pokaze to nadal bym mial niezmieniony ani razu![]()
pierwsza zmiana po 1.5 tys. na Selenie, kolejna po 10 tys. na Millersa, jakbym mial czekac az mi komputer pokaze to nadal bym mial niezmieniony ani razu![]()
Czy system widzi pendrive 128 GB ? Bo u mnie nie. A w 500-tce żony śmiga.
W instrukcji jest napisane - 64 Gb.
orientujecie sie jakim temperaturom oleju odpowiadaja te kreseczki na wskazniku? np. czwarta kreseczka wskakuje powyzej 100 st. a np trzecia powyzej 90? slabo ze nie dali wskazania w formie cyfrowej a po obd nie moglem odczytac
ja korzystałem z dysku SSD 256GB i działał w wielu alfac. NTFS. Obecnie mam jednak zestaw 4 pendrivów 16GB KIngston żeby za każdym razem nie formatować/wgrywać (FW gen1, FW gen2, Mapy 6.5, Mapy 8.8)
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
przedlift czy już MY2020 ?
Moje Stelvio jest z 2019
Moje też, ale już poliftowe czyli MY2020