Ja właśnie robiłem Veloce. Pomiar fabryki: 271/414. Po strojeniu: 304/450. Można było jeszcze trochę wyżej, ale nie chciałem bardzo żyłować.
Ja właśnie robiłem Veloce. Pomiar fabryki: 271/414. Po strojeniu: 304/450. Można było jeszcze trochę wyżej, ale nie chciałem bardzo żyłować.
Proszę bardzo.
Nisko max moc... 5200obr.
Ale generalnie nawet płasko .
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Tak, też na to zwróciłem uwagę. Nie chciałem iść za wysoko. Pewnie, gdyby kręcić do 5600 obr/min wyszłoby nieco więcej. Może kiedyś? Może z innym turbo jak u Ciebie?
Na razie muszę się nacieszyć autem![]()
Jeszcze nie było okazji dobrze potestowaćPierwsza, zauważalna różnica to reakcja na ruch prawej nogi na pedale. Po prostu od samego dołu jedzie pięknie.
Przy prędkościach autostradowych jest ciszej bo jedzie się z niższą prędkością obrotową. Napiszę więcej jak będzie okazja pocisnąć.
Oczywiście nie zmieniłMasz to rozumieć jako odczucie.
Przy jeździe autostradowej auto potrzebuje mniej "gazu żeby poruszać się z zakładaną prędkością niż dla "fabryki".
W związku z tym prędkość obrotowa jest niższa przy tej samej prędkości auta.
Dzięki temu jest również bardziej komfortowo bo nieco ciszej.
To nie są jakieś zasadnicze różnice, ale jest to odczuwalne, a właśnie o odczucia zapytał kozak.
Jest po prostu przyjemniej.
Nie rozumiem po co od razu napinka.
Robiłem to we wtorek. Nie było jeszcze okazji dobrze potestować. Jak taka będzie to podzielę się wrażeniami.
Pozdrawiam.