10.10 - wesele w kieleckim, więc ten weekend mi odpada. Teraz w ten weekend myślę, że znalazłbym chwile, żeby podskoczyć na spot. Czekam na dalsze info. Pozdrawiami wracam do szlifowania dekla...
![]()
10.10 - wesele w kieleckim, więc ten weekend mi odpada. Teraz w ten weekend myślę, że znalazłbym chwile, żeby podskoczyć na spot. Czekam na dalsze info. Pozdrawiami wracam do szlifowania dekla...
![]()
no koledzy widzę że elegancki spocik miał miejsce w Bielawie!! żałuję bardzo że mnie nie było, dopiero wczoraj wróciłem z 2-tygodniowych wakacji a tu taka wiadomość, że coś się wreszcie ruszyło ku lepszemu!!
piszę się na każdy kolejny spocik a czas nas nagli bo pogoda coraz gorsza![]()
Pogoda gorsza, ale nie najgorszato może wybierzemy się na konkretne ognicho np. na przełęcz Walimską, znam super miejscówkę, świetne widoki, elegancka polana, miejsce to fotek idealne, gotowe palenisko, na prawo od przełęczy kawałeczek trzeba pojechać, proponuję kiełbasę prosto z kija
bo to już poważnie ostatnie chwile na tego typu wypady, co Wy na to?
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
Co sądzicie koledzy o Tym żeby zebrać się 11 października w niedziele np. o 12 w Dzierżoniowie na parkingu na przeciw Orlenu na Wrocławskiej, trochę pogadali a później pojechali w kolumnie na przełęcz Walimską?Bo ja za ogniskiem jestem jak najbardziej na tak
A myślę, że fajnie by tak było przejechać kolumną przez Dzierżoniów, Pieszyce a później na przełęcz. Już na ostatnim spocie w Bielawie mieliśmy efektowny przejazd z Bielawy do Dzierżoniowa
Właśnie patrzę na pogodę jaka będzie 11 października i ma byc w naszym rejonie 20 stopni i w miarę słonecznie. Dlatego ognisko było by wskazane. Tak jak kolega Marcin20 mówi to mogą być ostatnie chwile na ognisko. Jeszcze trochę to przyjdzie nam się spotykać w śniegu
![]()
Ostatnio edytowane przez ystian ; 03-10-2009 o 14:38
bardzo dobry pomysł. i przejazd kolumną to musi być coś, ja jeszcze nie miałem przyjemności
także pisze się na to na 100%![]()
Widzę, że sprzeciwiu nie ma
To zapraszamy na kolejny spot w Dzierżoniowie + ognisko na przełęczy Walimskiej
Widzimy się na kolejnym spocie w Dzierżoniowie 11 października (niedziela) o godzinie 12:00 na parkingu na przeciw stacji Orlen na ul. Wrocławskiej (droga wylotowa nr 384 na Wrocław). Pogadamy trochę na parkingu i później pojedziemy efektownie w kolumnie na przełęcz Walimską. I na przełęczy zrobimy sobie ognisko. Dlatego niech każdy sobie weźmie jakiś prowiant. Pogoda w tym dniu ma być dobra - 20 stopni i dość słonecznie.
Mam nadzieję, że zgodnie z tendencją na tym spocie pobijemy rekord w ilości alfistówDlatego liczę na Alfistów z województwa Dolnośląskiego którzy są na forum a nie byli jeszcze na żadnym spocie
LISTA:
1. ystian
2. Nero_BWA
3. flatbeet
4. Marcino20
5. piotrek V6
6. twardy
7. Wojtas DSW ??
8. NoFear221188
Kto jeszcze pisze się na spot?
Ostatnio edytowane przez ystian ; 06-10-2009 o 06:37
się postaram...
Będę miec w ten weekend studia i bylbym w DDZ takze okolo 16 tak jak ostatnio, moze przelozycie na pozniejsza godzine np 14pogadacie na parkingu, po chwili ruszycie na przelecz a ja dojade najszybciej z wro do Was! Moze przed 16 sie uda, chcialbym bardzo na ognisko pojechac z Wami tylko ogranicza mnie czas z weekend do mniej wiecej 16 :/
Było 156 jtd 16v, jest 159 jtdm 16v
ech szkoda, że nie będę, ale życzę udanego przejazdu i smacznej kiełbaski. Pozdrawiam.
Marcino20 a nie mógłbyś w drodze wyjątku urwać sie z zajęć? Powołaj się jak coś na alfaholikówMoże być tak, że już więcej w tym roku nie będzie ognisk jeśli będzie coraz gorsza pogoda i wtedy pozostanie tylko na studiach się skupiać
. Sam przecież mówiłeś, że znasz fajne miejsce na ognisko na przełęczy więc nie masz wyjścia i musisz sie teraz zajwić punktualnie i je pokazać
A co do godziny to wydaje mi się, że jeśli mamy robić ognisko to lepiej żeby je wcześniej zacząć kiedy będzie najcieplej tym bardziej, że teraz dzień kończy się już po 18.