Różnią się, czy znacznie to kwestia gustu ja uważam że bardzo
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Różnią się, czy znacznie to kwestia gustu ja uważam że bardzo
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
znacznie
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Hej, dwa pytania - czy rzeczywiście lampy 25W wymagają spryskiwaczy i samopoziomowania? Przecież własnie dlatego producenci obnizyli moc do 25W, żeby ograniczyć koszty nie montując jednego i drugiegoWięc 25W Xenony moga chodzic bez obu tych komplikacji.
Druga sprawa - jak radzicie sobie z innymi wtyczkami przy airbagach z USA/EU. Regenerowanie to patoligia. Natomiast kupując demontaż z EU, jest jedno gniazdo a wtyczek dwie. Stage1 do poduchy, a w Stage 2 emulator, żeby błędy nie wyskakiwały? Czy jest jakaś opcja przełączyć to w sterowniku?
no i kolejna patologia- kup nowe i po sprawie - reszta to drut za który powinny być kraty
... lampy 25W nie potrzebują ani sprysków ani automatycznego poziomowania (nie wiem czemu kolega pyta "czy rzeczywiście wymagają" ktoś tak napisał?), potrzebują za to ręczne poziomowanie i żeby było 100% legalnie to mają być oryginalne EU z homologacją. do lamp USA nie da się dodać ręcznego poziomowania a i nigdy znaczka nie będą miały z homologacją
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Witam serdecznie. przeglądając ogłoszenia z USA natknałem sie na taką Giulie
https://www.iaai.com/vehicledetails/...2?RowNumber=56
Wychodzi że oprócz padnętej skrzyni nic jej nie jest.
Pytanie ile wyniósł by koszt sprowadzenia takiego auta i wymiana skrzyni na nową lub naprawa i przystosowanie na rynek EU?
orientuje się ktoś kto sprowadzał w tym roku takie auto?