Za 20 by była jezdzaca gdyby ja trochę zdrutowac...![]()
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Za 20 by była jezdzaca gdyby ja trochę zdrutowac...![]()
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Czego wy chcecie mądrale od tego chłopa? Chce mieć 510 KM i szuka na to sposobu. Co w tym złego? Szuka różnych tańszych opcji, bo nowy to 375 tysięcy. Zobaczył rozbitka i pyta jak człowiek czy coś z tego będzie? Odradzacie to nie kupuje.
A mało tu już przystanków z juesej jest na forum? I jakoś nikt was nie "podziwia", że w opcji standard kupiliscie z USA za 2/3 ceny niebitego z PL. Byle zaoszczędzić.
widać po świętach znów [MENTION=80414]XJ6[/MENTION] zwieracze bolą. Czytałeś wątek czy znów zamierzasz robić z siebie tradycyjnego głupka?
gdybym był złośliwy jak ty napisałby Ci abyś jeździł komunikacją miejską bo nie stać cie na paliwo
Ostatnio edytowane przez Dareek ; 27-12-2020 o 11:19
Ciekawe pytanie
W moim wypadku "auto nie wymagało prac blacharskich"
Od samego wstrząsu zerwało lewą poduszkę i prawe mocowanie.
Podasz jakiś przykład "przystanku" ?
Jak ktoś kupił na full wypasie za połowę ceny PL to jest ok ?
Wszystko co w życiu robimy powinniśmy robić z głową, nawet kupować samochód.
Ostatnio edytowane przez Herhor ; 27-12-2020 o 11:31
[MENTION=86610]Herhor[/MENTION]- kolega wyżej ma problemy natury co najmniej emocjonalnej- nie może się chłop pogodzić że ludzie mają coś więcej niż Giuliettę przerobioną na LGBT i ciągle komuś zagląda do kieszeni.
- - - Updated - - -
po raz kolejny nie ma nic do powiedzenia w temacie wątku i zagląda komuś do kieszeni. poczytaj gościa wpisy to zobaczysz - chodzi po forum i pisze od rzeczy.
ale o co Ci chodzi? I licz się ze słowami bo nie jesteś anonimowy.
To autor wątku chce kupić coś taniej z USA czy skądś tam i szuka okazji. Ja to rozumiem i w tym kontekście piszę. A to wy piszecie, że dziwicie się, że chłop chce 100 tys. złotych wydać na szrota. Więc napisałem, żebyście sobie na swoje gnioty z USA popatrzyli i dali chłopu spokój, bo kazdy orze jak może i szuka sobie co chce i potem kupuje. Człowiek się zapytał o ocenę auta, usłyszał odpowiedź, że szrot to nie kupuje.
Ostatnio edytowane przez XJ6 ; 27-12-2020 o 11:45
sam się licz ze słowami bo od dłuższego czasu za dużo sobie pozwalasz - przestań ludziom zaglądać do kieszeni- nic ci do tego kto, co, gdzie i za co sobie kupuje.
- - - Updated - - -
na fotach wygląda tak jakby silnik nadal byłd oparty do ściany grodziowej albo co najmniej przesunięty- pytanie czy wskutek przesunięcia mocowania podłużnicy czy łapa silnika powiedziała papa. tak jak piszesz może być w ciul uszkodzeń mechanicznych.
Wiesz Daruś zaglądanie ludziom do kieszeni nie jest karalne. Ale znieważanie ich na publicznym forum słowem "głupek" już tak.
Biedny z ciebie człowiek naprawdę współczuje ci. Masz obsesje - wszędzie widzisz auta z USA - nawet w tej obsesji nie zwróciłeś uwagi na pochodzenia auta o które pytano ale co tam byłą okazja wyskoczyć jak filip z konopi to wyskoczyłeś obrażając wiele osób.
![]()