ona już wisi od wielu tygodni, nie ma grzania
ona już wisi od wielu tygodni, nie ma grzania
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jak coś to mam nową z Q z grzaniem do sprzedania
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kozak ; 09-12-2020 o 18:26
[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] wiem że zamieszanie jest w kwestiach cen w ASO ale jesteś w stanie zorientować się jaka byłaby cena nowej kierownicy z polifta, funkcją grzania?
tak, z tego co kiedyś sprawdzałem ceny w ePerze (czyli orientacyjne, nigdy nie wyceniałem bo nie było potrzeby zawracać głowę dostawcy), za samą bazę było ok 850EUR prawie niezależnie czy to kiera zwykła bieda czy Q alcantara/carbon, do tego wsparcie przycisku start chyba ok 80zł, przednia maskownica ok 400 no i przyciski + wiazka też robiło kolejnych ileś stów - EUR1000 na końcu wychodziło lekko.
U Lio chyba EUR500+wysyłka, nie wiem skąd on to ma że za tyle z zarobkiem może sprzedawać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
piszemy o wiązce kiery, nie o teśmie-zwijaku bo o tym chyba Ty piszesz? przy okazji sprawdziłem - wiązka jest z korpusem - taki gratis - i tak w FCA baza kosztuje mega kasę.
BTW, też mam ileśtam nowych i używanych zwijaczy na stanie, większość z grzaniem jakby ktoś potrzebował. EU i USA. do tego trochę innych gratów typu nowe łopatki, nowe/używane manetki Giulia/Stelvio, kierownica Q skóra z grzaniem (używka, czerwona nić/START), kamera LDW Giulia, przełącznik świateł 25W z regulacją poziomu, liczniki 2.0 7" Giulia nowe, liczniki 2.2 7" Stelvio używki, przyciski ACC G i S, czerwone start, obudowy kolumny kierownicy pod łopatki, DNARace, święty Gral (nie do kupienia w FCA - permanentny brak na stanie w FCA): hub z z opcją Android Auto/Carplay z 2 USB, panele alu tunel/klapka/listwa deski Alu dla Stelvio, panel klimy z grzaniami foteli/kiery, kamera cofania G + wiązka z kompatybilną wtyczką, lampy tył G EU (z mojej używki) i pewnie trochę jeszcze innych drobiazgów typu różne spinki/kołki, zaślepki na nakrętkę kol.kierownicy - chętnie przeczyszczę regały skoro zdecydowałem wygasić jednak warsztat (brak czasu) a ze względu na to, że dział dostaw FCA w Turynie to burdel i organizacja krzak, to nie zamierzam na sklepie oferować i się z nimi co chwilę użerać. w razie czego proszę o kontakt na maila (garage (at) stuff4car . com).
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 08-01-2021 o 17:11
Nikt nie chce kiery z polifta ? Mogę zrobić naprawdę dobrą cenę jakiej u lio nie dostaniecie.
1500 z wysyłka. Taniej niż u lio, lio liczy 410e z wysyłka i kurs z PayPal 4.6pln...
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka