[MENTION=6129]Krzysztof[/MENTION] - używają swojego języka. Podobny problem jest w Niemczech.
[MENTION=6129]Krzysztof[/MENTION] - używają swojego języka. Podobny problem jest w Niemczech.
Z otrzymanych informacji z aso, po interwencji Włochów poprawiony został plik z mapami ver. 1061. i ponoć udało się go w końcu wgrać. Wieczorem dokładnie napiszę co zostało wgrane.
Poczytałem włoskie forum i różne rady, które tam padały. Sformatowałem full pena w NTFS. Założyłem nowy profil na MOPAR i dodałem ponownie auto. Zgrałem jeszcze raz pliki (dzisiaj po 11).
Niestety nic to nie dało.
ja bym czekał na nowe mapy w marcu/kwietniu, może to ruszy.
Ile można czekać, już raz rok czekaliśmy na aktualizację (mapy na 6,5 cala), potem znowu była niedziałająca aktualizacja, coś naprawiali aż przyszedł czas następnej i znowu lipa. Czy dla nich to jakiś student robi? Bo na poważną firmę to nie wygląda.
W zasadzie to muszę przeprosić studentów bo pewnie by to zrobili lepiej.
Wgrany został firmware 090.000.061 i na nim też nie udało się wgrać. Dopiero udało się jak przysłali nowy plik z mapami z Włoch 1061.10643. Okazało się, że nie tylko nas Włosi uczyli jak sformatować dysk ale też i aso![]()