Witam wszystkich, od jakiegoś czasu rozglądam się za Giuliettą i przymierzam do kupna pierwszej Alfy. Przejrzałem już sporo ogłoszeń, ostatnio trafiłem na taką: .otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-jet-120-km-wersja-sport-dwa-kluczyki-serwisowana-ID6DvqvM.html#c6d3784eca
VIN: ZAR94000007112964
Zastanawia mnie jej cena, przebieg i ogólny stan, wszystko wygląda bardzo atrakcyjnie. Sprawdziłem ją w autoDNA ale nie ma tam żadnej historii uszkodzeń ani serwisowej, nie wydaje się wam to podejrzane? Auto sprowadzone prawdopodobnie z Niemiec (posiada taką instrukcję wg ePERA) i zarejestrowane w Polsce na początku stycznia tego roku. Ogólnie raport autoDNA na jej temat jest bardzo skromny, na plus to że nie ma jej w żadnej bazie skradzionych pojazdów
Jeśli ktoś byłby w stanie powiedzieć mi o niej coś więcej to byłbym bardzo wdzięczny![]()
Ze swojej strony i doświadczeń z szukaniem mogę tylko powiedzieć, że mega tanio jak na te wersje silnikową, którąwcale nie jest wiele tańsza od 170km.
Na pewno miernik jeśli juz się zdecydujesz oglądać.
Coś tanio, jak za ten rocznik , przebieg ...
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Bezwypadkowy nawet nie jest zaznaczone... Cena niska i co tu dalej komentować... Baza bazie nierówna pisz do Kolegi [MENTION=61216]KoŁoS[/MENTION] i sprawdzi jak trzeba. Szukaj dalej...
Witam,
Oglądał już ktoś może :
https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo...5-IDHVhVS.html
ZAR94000007383566
Z góry dzięki za podpowiedź![]()
Ostatnio edytowane przez KamilDG ; 29-01-2021 o 18:27
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Czy wiadomo coś o egzemplarzu:
.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-120km-silver-matt-navi-led-climatronic-pdc-serwis-ID6Dr1dw.html#82a4895f58
Nr VIN: ZAR94000007473116 - proszę o sprawdzenie.
Czy tylko mi się wydaje, że maska jest jakby przekrzywiona? Jakaś faktyczna wada czy kwestia zdjęcia?
Czy mieliście już do czynienia z lakierem mat? Faktycznie trudno go utrzymać w czystości?