V. funny
Już zaktualizowałem autko
V. funny
Już zaktualizowałem autko
Z licznika to jakies 96-97km/h czyli do 100 pewnie z 5.8 z GPS.
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Chodzi mi o osiągi wersji 200 konnej.
Strony i sklepy internetowe www.CyfroweJutro.pl
Nie wiem jak w Stelvio. Ja mam to w Giulii i uważam że nie warto.
Zdecydowanie bardziej warto zainwestować w lepszej jakości amortyzatory typu np. Bilstein B6.
A zmiana amortyzatorów na inne w aucie z "aktywnym" zawieszeniem jest bardziej kłopotliwa, bo trzeba jeszcze dokupić "cancellation kit".
Witam kolegów, wiem że jest oddzielny dział odnośnie kosmetyki naszych Alf, ale tam nieco starsze wpisy, dlatego zadaję pytanie tutaj, ze względu na to, że może więcej osób tu zagląda. Czym konserwujecie deskę rozdzielczą w wersji skóra? Rzeczywiście to skóra i traktować to jakąś odżywką stricte do skóry, czy jakimś bardziej dressingiem do wnętrza?
Wszystkie elementy ze skóry we wnętrzu mam zabezpieczone powłoką ceramiczna do skór. Do pielęgnacji polecam preparaty Colourlok-a.
No właśnie wcześniej kupowałem głownie w sklepie stacjonarnym nie pamiętam nazwy, ostatnio kupiłem coś takiego nie wiem ile to warte, opinie niby ok
https://www.adbl.eu/produkty/adbl-leather-kit/
Czy macie jakieś sposoby na wyciszenie drzwi z przodu w stelvio przedlift? Wczoraj po dłuższej trasie ten hałas jest jednak trochę meczacy. Slychac szum jakby drzwi byly nie domknięte. Znalazłem w internetach jakąś uszczelke gumowa grubszą, ktorą przykleja się obok fabrycznej. Próbował ktoś takiego rozwiązania rozwiązania?![]()
Ja dokładałem uszczelki i efekt jest średni. Ale uszczelki dodałem na drzwi a nie nadwozie.
Hałas jest raczej od cienkiej szyby i słabego wygłuszenia wnętrza drzwi.
Po liftingu jest opcja wygłuszenia i właśnie szyby są inne.
Do ilu kresek max Wam się rozgrzewa Giulia? Bo widziałem ostatnio zdjęcie na grupie, że ktoś miał 4 kreski temperatury oleju