Czy ma ktoś może te felgi zamontowane w Giulietcie? Jestem ciekawy jak prezentują się na samochodzie
https: //www .otomoto.pl/oferta/felgi-17-5x110-alfa-romeo-brera-giulietta-giullia-159-ID6DtSkU.html?
Czy ma ktoś może te felgi zamontowane w Giulietcie? Jestem ciekawy jak prezentują się na samochodzie
https: //www .otomoto.pl/oferta/felgi-17-5x110-alfa-romeo-brera-giulietta-giullia-159-ID6DtSkU.html?
Link mi nie działa. Kopiowanie nie pomaga.
I nie zadziała. Między www a . jest niepotrzebna spacja...
Wstawiłem link ze spacją dlatego że nie mogę wstawić normalnego linku ponieważ nie mam wystarczającej liczby postów na forum wystarczy usunąć spacje.
Jaby co to mam na sprzedaż piękne , po renowacji proszkowej orginalne półksiężyce 8jx18 ET41. Sprzedawane z oponami Pirelli Pzero nero 235/45/18 , tak na jeden sezon starczą.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez tomkoziolek ; 01-03-2021 o 13:03
Witam,
Czy ktoś z forumowiczów przesiadał się może z felgi 18" i opony 225X40 na felgę 17" i oponę 225/50 w GQV ?
Czy zwiększył się komfort na nierównościach ?
Jak już coś to 225/45/r17, bo 50 jest za duża, a i ten rozmiar raczej jest do ciężkich samochodów typu SUV / Van bo jest w dużo wyższym indeksie nośności.
Nie licz na cuda, ja praktycznie nie zauważyłem różnicy (znajomy lata na takich w zimie). Pytanie jakie też opony, bo jak nie będą nastawione na osiągi to będzie lepiej, karask w takich jest mniej sztywny, ale precyzja prowadzenia mocno się pogorszy.
Imo, Giulietta qv jest jednym z najbardziej komfortowych hothatchy jakimi jeździłem, więc musisz mieć konkretne te nierówności![]()
ok, dzięki za info,
Ostatnio edytowane przez tzebrowski ; 06-03-2021 o 20:10
Witam
Kojarzy może ktoś w jakim modelu Alfy oryginalnie występował ten model felg? olx.pl/d/oferta/felgi-5x110-17-alfa-romeo-giulietta-qv-veloce-159-ti-brera-spider-alu-CID5-IDD2N6V.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0
Hej,
To ogłoszenie forumowicza Rafała [MENTION=248]alces1[/MENTION] - zapytaj.
pzdr
PS. Szczerze polecam Rafała - felgi od niego przyszły w idealnym stanie, do Giulietty bardzo pasują.