Myślę, że ten temat zamknąć i otworzyć coś typu Cykliczne zloty Szczecin![]()
Myślę, że ten temat zamknąć i otworzyć coś typu Cykliczne zloty Szczecin![]()
A bardzo chętnie, tylko trzeba już czapkę, szalik, rękawiczki, pałatkę, kozaki i kalesony zakładać na spoty![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Dobry pomysł z tym tematem cyklicznych zlotów,
a głębokie to dobry pomysł, ognicho i ciepło będzie![]()
wybrał bym się na coś grubszego do was. brakuje mi spotów
teraz u nas w niedziele coś małego planuje![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Też wreszcie bym się wybrałPrzeglądam to forum już ponad prawie 2 lata, a na spot jeszcze się nie wybrałem
![]()
No własnie tak to jest... tylu ze Szczecina pozapisywanych a zaledwie garstka osób pojawia sie na spotach ...
No mi np bardziej pasuje wieczor w tyg np niz w weekend, dlatego tez nigdy jeszcze nie bylem![]()
Uzbiera się większa ekipa to ludzie częściej będą wpadaćmysle ze w nastepny weekend w sobote o 17 będzie ok, w tym tygodniu jak kto uważa, ale żeby spoty nie przejadły się jak za często będą
![]()
Jak dla mnie sobota o 17 jest lepsza niż niedziela o 17.
Mi w sumie obojętne, napiszcie, komu kiedy wygodniej (mam na myśli niedziela czy sobota) i wtedy czy ja czy kto inny założy się osobny temat a ten zamknie np "Cykliczne zloty SZCZECIN" i tu już wszystkie spotkania grille itpi np stała jakaś godzina powiedzmy jak było wcześniej mówione co 2 tyg.
No jak uważacie
![]()