Trochę w temacie trochę nie ale napiszę najwyżej mnie skrzyczą
Jedzie ktoś z wawy na zlot ??? Jeśli tak może się dogadamy i wyruszymy jakoś razem, będzie nam raźniej jechać kupą![]()
Trochę w temacie trochę nie ale napiszę najwyżej mnie skrzyczą
Jedzie ktoś z wawy na zlot ??? Jeśli tak może się dogadamy i wyruszymy jakoś razem, będzie nam raźniej jechać kupą![]()
no to ja tez zapytam... czy wybiera sie ktos jeszce ze szczecina tudziez okolic??
Ja,Paweł 156,Mariusz,rafjan,shalott,Jurcio chyba tez jedziemy w srode na wieczor aby byc tam juz w czwartek rano,jesli jest ktos chetny to po drodze bedziemy sie zbierac.
szczegoly jeszcze ustalimy.pozdro
Chyba nie spotkamy sie na trasie ja jade na warszawe-elbląg caly czas trasaą nr 7Napisał AR_33
pozatym bede mógł wyjechać dopiero w piątek po pracy czyli o 16 na miejscu będe pewnie kolo 23 no i niestety chyba przyjade 166 bo niewiem czy zdąże poskladać 33 do tego czasu.
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
Mówi się trudnoNapisał lejek20
![]()
I tak spotkamy się na miejscu :wink:
Witajcie,potwierdzam wplaty ktore doszly na konto:
Robert Ł. AR_33 za dwie osoby dorosle
Piotr-Z za dwie osoby dorosle
Monika..Jurcio_8V dwie osoby dorosle
KORCZU 4 osoby dorosle + dzieciatko
zwiezu 3 osoby dorosle (zaliczka)
Witam i proszę o odpowiedź: czy przewidujecie możliwość dołączenia do waszego grona na zlocie naprawdę "w ostatniej chwili"? Niestety do samego końca nie będę mógł być pewien czy dostanę wolne w pracy. W związku z tym nie jestem w stanie wpłacic kaski na wasze konto :cry: . Jednak mam nadzieję na przyjazd razem z żoną i dwójką dzieci 4 i 6 lat i dołączenie do szanownego grona na zlocie.... Jeśli byłyby miejsca noclegowe w domkach to super! Proszę odpowiedzcie na moje pytania :!:
Dopisujcie sie do listy,bo jak narazie to 8 samochodów przyjedzie. Ja postaram sie na dniach wplacic chociazby zaliczke,zeby byla miejscowka zaklepana.
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM