1/4 zbiornika było
marzec 2018
1/4 zbiornika było
marzec 2018
Cześć. Giulia 200KM MY 2020 - przejechane 21k, gdy jadę z otwartymi szybami przy budynkach odbijających dźwięk słyszę odgłosy, które przypominają te, które w moich poprzednich autach świadczyły o zużyciu klocków. Czy Giulia nie ma żadnych czujników/kontrolek zużycia klocków? Widziałem w menu inspekcję hamulców, ale nigdy nie udało mi się przeprowadzić tej procedury...
Czujniki powinny być, inspekcja (serwis) służy do odblokowania elektrycznego hamulca kół tylnych (aby móc wymienić klocki tył)
....i dodatkowo przerzuca skrzynie w neutral. Najlepiej jest cofnąć kompem diagnostycznym tłoczki tylne - wówczas nie trzeba wkręcać.
Czy ktoś ma Giulię Veloce Ti z fotelami od Q (kod 497)? Te normalne, nie kubły. Jaka tam jest regulacja foteli, bo z w konfiguracji wynika że ręczna, pomimo podgrzewania foteli (opcja 452)?
Pakiet "Elektryczne fotele" 8M8 jest niedostępny dla Veloce Ti a dla Q jest osobny 8M9.
Druga sprawa, nie da się do Veloce Ti wziąć pakietu Komfort Parking - czujniki przód/tył plus kamera, ale za to w standardzie są czujniki. Czy więc Veloce Ti nie ma możliwości mieć kamery cofania?
Mam nadzieję, że to tylko włoskie głupoty cennikowo/konfiguratorowe...
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Czekam na odbiór Veloce Ti i wg sprzedawcy oraz VIN - auto wyprodukowane, w transporcie, opcja JT2 - 8 kierunkowa reg. elektryczna z pamięcią, występuję w standardzie. Kamera cofania jest dostępna jako osobna opcja - 316 - występuje w konfiguratorze i cenniku.
Tak jest, takie też informacje wyjaśniające dostałem dzisiaj - JT2 jest w standardzie ale niewymienione na liście opcji auta (a w cenniku oznaczone jako P - w pakiecie - a nie standard). Kamerę 316 przeoczyłem w cenniku, dziwne że w Ti nie jest w pakiecie Komfort Parking.
Ja mam ofertę na auto na papierze i cennik papierowy stąd te pytania. Ogólnie "włoskie głupoty cennikowo/konfiguratorowe" jednak.
Zgadza się, choć i tak najbardziej rozwala mnie brak w standardzie (choć w Veloce TI jest) pakietu komfort - później stoją takie stocki skonfigurowane na 260 tys bez nawiewów z tyłu i usb - porażka![]()
Dodatkowo ciągle w konfiguratorze brakuje kilku opcji w przypadku Ti (lakiery trójwarstwowe i obszycie czerrwoną lub białą/zieloną nicią). Choć i tak mam wrażanie, że jest lepiej niż kiedyś.
[MENTION=64069]anAlfaBeta[/MENTION] jeśli to nie tajemnica, to mógłbyś podzielić się gdzie i jaką ofertę dostałeś na Veloce Ti? Właśnie poluję na dobrą ofertę na Veloce Ti i póki co nie dostałem jeszcze satysfakcjonującej![]()
Kontrastowe nici, podobnie jak część lakierów wypadły z oferty.
I podobnie jak kolory wnętrza. Ze skóry zostaje chyba tylko czarna i czerwona, wypada brązowa i beżowa.