Strona 114 z 145 PierwszyPierwszy ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,131 do 1,140 z 1441

Temat: Android Auto

Użytkownik Znawca Avatar prezes-tk
    Mieszka w
    Siemianice/Słupsk
    Auto
    Były: 2 x AR 166 2,4 20v, AR 156 1,9 JTD, AR 159 SW 2,4 20v, Giulia Super 2.0T. Obecnie inna marka.

Domyślnie

Spróbuj Tomtom Go. Jest miesiąc gratis, nie wiem czy ma w tym okresie jakieś ograniczenia. AM dopiero ma być więc czekam, a na razie zakupiłem TT Go za niecałe 60 zl za rok i jakiś mi leży.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Stelvio Veloce MY2020

Domyślnie

Cytat Napisał fuji Zobacz post
    @wip w yanosiku ustawienia->dźwięki->kanały audio zmień na systemowe. U mnie bez problemu słychać cały dźwięk z tej apki.
    ale wówczas słychać dźwięk z telefonu, a nie z głośników samochodu.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Giulia 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał wip Zobacz post
    ale wówczas słychać dźwięk z telefonu, a nie z głośników samochodu.
    Inaczej nie udało mi się uzyskać dźwięku. Zresztą jakby dźwięk szedł na głośniki samochodu to wyciszałby audio w samochodzie a wystarczy, że robi to nawigacja.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Stelvio Veloce MY2020

Domyślnie

takie zachowanie janosika jest również w c-klasie. Zainstalowałem bratu AA i pojechał z włączonym janosikiem którego nie słyszał

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Giulia 2.0

Domyślnie

Odnośnie przerywania komunikatów nawigacji w AA (nie wiem czy ktoś już o tym pisał a za dużo stron do sprawdzenia). Zauważyłem taką prawidłowość. Słuchając radia po wpisaniu adresu w GM komunikaty były w stylu "za 500 m ........... skręć w prawo". Po włączeniu podcastu komunikaty były już płynne. Po zatrzymaniu podcasta i przełączeniu na radio komunikaty dalej były płynne.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

muszę spróbować, może wystarczy na chwilę spotify puścić a potem na radio jak się chce posłuchać i będzie git.

ciągle walczę z tym że po wymianie radia w 2019 i updatach firmwarów zniknęły u mnie piktogramy na wyświetlaczu licznika - nawet juz spędziłem ze 2h na porównywaniu bajt po bajcie Twojego proxi ze swoim (bo u mnie zrobili przy okazji wymiany restore w ASO), ale dalej nic (wszystkie różnice o których mam cynk przeanalizowałem, niektóre pozmieniałem). nie wiem, moze nowsze firmwary radia w konfigu bez navi(u mnie) nie wrzucają na IPC piktogramów - tu mam już radio używkę z nav, tylko trzeba odblokować - kiedyś się ogarnie i moze wtedy to zacznie działać.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Znawca Avatar Krzysztof
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał fuji Zobacz post
    Odnośnie przerywania komunikatów nawigacji w AA (nie wiem czy ktoś już o tym pisał a za dużo stron do sprawdzenia). Zauważyłem taką prawidłowość. Słuchając radia po wpisaniu adresu w GM komunikaty były w stylu "za 500 m ........... skręć w prawo". Po włączeniu podcastu komunikaty były już płynne. Po zatrzymaniu podcasta i przełączeniu na radio komunikaty dalej były płynne.
    Ja to muszę być jakiś dziwny - mam fabryczną nawigację i od 3 lat nie włączyłem w niej głosu
    Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
    AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
    AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Giulia 2.0

Domyślnie

[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] ze spotify nie próbowałem. Co do piktogramów między zegarami to może wypowiedziałby się ktoś kto ma radio bez navi ale z AA w przedlifcie.
    [MENTION=6129]Krzysztof[/MENTION] można i tak

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

no właśnie wiem że jakieś ciut nowsze stelvio bez navi z fabrycznym aa i nowszym firmwarem niż mój nie miało, tak pisał mi tu ktoś na forum - musiałem pogrzebać z modami bytów proxi bo nie miałem pewności czy to zmiana proxi czy firmware ETM czy inne firmwary. proxi już chyba mam wykluczone, zostały 2 pozostałe. wyjaśni się jak uda mi się odpalić u siebie inne radio używane z nav - tylko jeden probelm narazie kod, ale mam obiecany
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

ViP Maniak resoraków Avatar majk
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    ALFY

Domyślnie

podłącz radio do samochodu i najpierw uruchom radio ręcznie, potem zapłon