2021 Giulia Veloce Ti Trofeo White
ex:
2018 Giulia Veloce Misano Blue
2006 159 SW Blu Oltremare
Czyli czeka mnie wizyta w ASO - założę sobie przy okazji Alti Giri z tyłu.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
nie masz racji, żadnych otworów nie ma/nie używa się, sprawa losowa jak założą u dealera.
ja tam mam przyklejoną rejestrację do zderzaka (jest wątek o tym z fotami) i sobie chwalę - jedyna wada to było przy przerejstrowywaniu po wykupie z leasingu - urzędnika musiałem pofatygować na zewnątrz żeby nakleił nowe naklejki legalizacyjne.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
hmmm, jak wroce z urlopu to sprawdze, moja gdzies sie pałęta po garazu bo nie pizwolilem dealerowi montowac. z tym ze kiedys montaze byly w losowych miejscach i stad problemy z PDC, moze z czasem zrobili jednak wersje z pozycjonowaniem?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
W nowych wersjach podkladek usuwa się zaślepkę zderzaka i otwór po niej sluży jako ustalajacy pozycję podkładki - w zasadzie nie da się jej źle założyć - przetłoczenie jest dokładnie dopasowane.
Dla Giulii Veloce nr części 156125832
Dla bazowej na własne oczy nie widziałem, znany sklep podaje 156146396
Dlatego też wcześniej pisałem, że prawdopodobnie było kilka ewolucji polskich podkładek.
Jestem umówiony na poniedziałek rano w ASO, może rozwieję Wasze wątpliwości.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
U mnie ramka byla ordynarnie przykrecona do zderzaka 4 wkretamipo jej zdjeciu i przyklejeniu na rzep pomniejszonej tablicy (rozmiar wloski) mam widoczne 2 otwory po starej ramce, mala tablica jest w stanie zaslonic tylko 2, teraz sie zastanawiam jak zamaskowac te otwory, przeciez nie bede tego szpachlowal i lakierowal
moze macie jakies pomysly jak zamaskowac takie otworki po srubach w zderzaku bez lakierowania (na bialym to troche widac
)