Witam, jak sprawdzić czy w mojej giuliettcie 2011 znajduje się moduł blue&me? Po wciśnięciu słuchawki i znaczku windows nic się nie dzieje. Nie posiadam w schowku usb ani aux.
Witam, jak sprawdzić czy w mojej giuliettcie 2011 znajduje się moduł blue&me? Po wciśnięciu słuchawki i znaczku windows nic się nie dzieje. Nie posiadam w schowku usb ani aux.
Blue&Me działa tylko przy włączonym zapłonie. Jeśli jest zainstalowane to przy uruchamianiu samochodu pojawia się logo na wyświetlaczu, sterowanie z kierownicy też tylko przy włączonym zapłonie.
Brak USB jest dziwny, bo złącze jest potrzebne zarówno do odtwarzacza MP3 jak i do aktualizacji samego Blue&me.
Może kierownica zmieniona....
wysłane z poczty
wystarczy vin i wszystko jasne.
W 159 sterowanie działa tylko przy włączonym zapłonie. Jutro mogę sprawdzić jak to jest w giulietcie.
[MENTION=34084]Luck[/MENTION], mareksz159 już wspominał, że tylko po zapłonieJa również potwierdzam, że działa tylko po zapłonie, ale jeśli brak wejścia USB i AUX w schowku, a jest to przedlift, to skłaniałbym się ku hipotezie o wymienionej kierownicy.
Heh zmęczenie dało się we znaki[emoji6]
Możliwe, że faktycznie ktoś dokładał multifunkcje a że te kierownice są częstsze w obiegu to ktoś taka założył. Są też kierownice z multifunkcja a bez przycisków z windows i słuchawki co by sugerowało wtedy brak modułu blue&me
Najlepiej po vinie sprawdzić wyposażenie.
VIN pojazdu: ZAR94000007028803
Wg ePera nie masz mieć ani kierownicę multyfunkcyjną ani USB/AUX, czyli Blue & Me też nie.
Toyota Corolla TS 1.8 2023, Rover Mini 1991 1275
Ex: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 2011, Alfa Romeo 164 2.0 V6TB 1995, Honda Civic VIII 1.8, Seat Leon ST FR 1.4TSI 2017, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 2007 berlina, Fiat Stilo 1.4 MW 2007
Jaką zmieniarkę bluetooth polecacie, yatour czy dension? Ewentualnie coś innego w podobnej cenie.