to podjedź bez alfki, ew moge po Ciebie podjechać jak sie nie wyrobisz z turbinka.
to podjedź bez alfki, ew moge po Ciebie podjechać jak sie nie wyrobisz z turbinka.
mozemy sie umówic wcześniej w tychach i ekipką podjecha do rybnika[COLOR="Silver"]
Scoobi83 i to jest bardzo dobry pomysł![]()
też tak uważamale to nie zależy tylko odemnie, ludziska pisać co wy na to ?
Hej ludziska, to jak z tymi spotami? Jedziemy wszyscy do Rybnika razem, czy robimy tez spota w Tychach 17'etgo? Bo już się pogubiłem a muszę ustalić w pracy grafik odpowiednio pod weekendowe wypady
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
no myślę, że jak sie umówiliśmy już w Tychach na 17, to zrobimy to 17, żeby nie kombinowac. a co do Rybnika (który jest 18) to możemy sie umówic jak sie spotkamy w Tychach. i wtedy ewentualnie zbierzemy sie w niedziele w tychach i wszyscy, którzy będą mogli pojadą do Rybnika. pozdro!
trochę OT ale mnie w Tychach nie będzie, co do Rybnika to jestem jak najbardziej za żeby jechać razem... napiszcie którą trasą jedziecie <na zumi to wygląda tak http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=T...d1=&cId2=&sId2=> więc mogłabym się podpiąć gdzieś w Mikołowie![]()
Ja być może pojawię się w sobotę w Tychach, ale do rybnika nie dam rady jechać bo w niedziele pracuje.![]()
czyli
1) aniucha05
2) scoobi83
3) kita
4) piter_alfa
5) PiterR
6) Buszmen
7) GrzesiuŻar
8) 100pikseli
9) Kotlet (50/50 %)
ja raczej odpadam z tego spota w Tychach, wole zjawić się w Rybniku. Sorki. Ale w sumie przemyślcie czy warto wogóle robić tego spota, jak na Rybnik więcej osób chce przyjechać..
Today we are living our future memories..
no jak uważacie, to co konkretna decyzja robimy spot w Tychach czy nie robimy - a jedziemy do Rybnika, lub możemy zrezygnować z 17 a 18 sie spotkać wcześniej i wszyscy razem śmignąć na Rybnik ?? decudujmy sie
---------- Post dodany o godzinie 21:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:08 ----------
może faktycznie lepiej bedzie zrezygnować ze spotu i w niedziele rano sie zebrać w tychach lub mysłowicach lub obojętnie gdzie ipojechać do tego rybnika ??