Bo silnik nie ma wiekszego znaczenia (z tego co czytam wszystkie jednostki są pozbawione większych wad/ w miarę bezawaryjne) - auto dla żony głównie na dojazdy do pracy oddalonej o 12km. Ważne jedynie żeby było dynamiczniejsze od obecnej ibizy 6j 1.6MPI 105KM (która wydaje się być mułowata względem nawet wczesniejszej 1.4 tdi).![]()
Ostatnio edytowane przez Heineken85 ; 26-12-2021 o 15:57
Kazde z nich bedzie dynamiczniejsze od 1.6 mpimultiair drogi w naprawie jak sie sypnie
Siemaneczko, od jakiegoś czasu szukam giulietty 1.4 120KM, zainteresowały mnie dwa samochody o takich numerach VIN
VIN pierwszego: ZAR94000007074627
VIN drugiego: ZAR94000007191212
Czy ktoś jest wstanie sprawdzić czy te samochody nie mają za sobą jakichś nieprzyjemnych historii?
Auta, które są zarejestrowanie w Polsce można sprawdzić na: historiapojazdu.gov.pl
Potrzeba numer rejstracyjny, vin i datę pierwszej rejstracji.
Będą tam przebiegi, wypadki/stłuczki (przy których była wzywana policja) itp.
Dane są gromadzone od 2014 roku.
Pozdrawiam,
Kasia
Ostatnio edytowane przez Kati ; 01-01-2022 o 18:36
Powiedzcie mi, co to za element wyposażenia:
HEADLAMPS FOR VIABILITY ON RIGHT SIDE Yes (093)
?
Podaj VIN.
- - - Updated - - -
Nie będzie żadnych stłuczek z udziałem policji, tylko od 2020r. rozumiane jako szkoda istotna w zakresie elementów układu nośnego, hamulcowego lub kierowniczego i ewentualnie takie, gdzie był zabrany dowód, po których trzeba robić dodatkowy przegląd.
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia