Za 10tys.to bym szukał 147 po lifcie.
Za 10tys.to bym szukał 147 po lifcie.
159 za 10 tyś. Zniechęcisz się bardziej niż saabem. Za te pieniądze to będzie skarbonka. Pozdrawiam
No właśnie też tak myślałem ze raczej nie będzie nic sensownego a nie ukrywam że zawsze chciałem.159 No ale chyba będzie trzeba odpuscic
- - - Updated - - -
Dziękuję bardzo za szybkie odpowiedzi
- - - Updated - - -
A 147 raczej odpada bo mam złe wspomnienia z nimi raczej
A czemu masz zle wspomnienia z 147 ? Dobre samochody chyba że kupiłeś za parę groszy i potem miales problemy.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Jedna miałem 1.9 jtd 115km po zakupie zmieniłem olej i zaczęła brać olej w 3 miesiące wziela 15 litrów oleju nie doszedłem co jest sprzedałem.
Po,niej kupiłem 1.9 jtd 101km i pierwsze to że nie chciała odpalać poniżej minus 5 stopni i nie miała mocy, 3 mechaników robiło z nią i nie doszli stwierdzili ze trzeba wymienić silnik więc sprzedałem. A auta nie były kupione po pieniądzach tylko w cenach dobrych egzemplarzy.
Alfe 156 1.9 jtd 115km jakby nie zgniła to bym nigdy nie sprzedałem bo chodziła jak złoto i druga 156 1.6 ts tez była super
To raczej z mechanikami cos było nie tak chyba skoro nie mogli dojść co było źle z samochodem.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Niestety w tym przedziale 159 to będzie skarbonka, tak jak pisali poprzednicy. Generalnie moim zdaniem tylko w przypadku 147są jeszcze jakieś szanse (ponie za duże) na znalezienie przyzwoitego stanu. Na rynku znajdziesz w tych pieniądzach jeszcze GT, ale z doświadczenia wiem, że jest bardzo słaby wybór i poniżej 10 tys. nie ma praktycznie szans, aby znaleźć sztukę bez korozji
Kurcze to albo musze odpuścić alfe albo jeszcze coś dozbierać hehe. Dziękuję bardzo za pomoc
dokładnie tak , odpusc sobie 159 za te pieniadze. Wedlug mnie 15 tys to jest taki w sam raz egzemplarz , czytaj zdrowy silnik w miare blalarcharka i jakies pierdoly do zrobienia ( nie na juz ). Za 10 tys to trupy i nie oszukujmy sie , zaraz znajdzie sie ktos kto napisze ze swoja kupil za 9 i tylko wymienil 2 wahacze , ale to sa przypadki raz na milion![]()
No tak jest z samochodami niestety. Tylko w tym problem ze nic innego mi się nie podoba haha