Też myśle o założeniu podgrzewania siedzeń...super temat dziękimam nadzieje,ze będzie więcej zdj. itd.... temat sie poszerzy.
Też myśle o założeniu podgrzewania siedzeń...super temat dziękimam nadzieje,ze będzie więcej zdj. itd.... temat sie poszerzy.
wciąż czekam na fotki dokładniejsze. bo chyba jednak mi nie działa ten fotel.
Witaj sebastian.Dziś chciałem wyjąć fotel ale nie wiem które śruby trzeba wykręcić. Szyna po której przesuwamy fotel jest przykręcona do podłogi dwoma śrubami, jedna z przodu i jedna z tyłu. Czy to te trzeba wykręcić ? Jest jeszcze druga część szyny przykręcona do fotela i ta ma śrubę z przodu i dwie z tyłu. Gdy przesuwamy fotel to jeżdzi po tej przykręconej do podłogi. Pytam bo nie mogłem odkręcić żadnej, a i dostęp jest utrudniony.
podbijam.
czy ktos juz dokladal takie maty grzewcze do siedzen w 156?
jezeli tak to moze ktos opisac jaki jest koszt takiej przyjemnosci ?
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Panowie, wiem że odkopuję stary temat, ale może ktoś ściągał poszycie z siedziska i wytłumaczy mi jak ściągać te 'haczyki' (w sumie, to bardziej kółeczka ;P)? Walczę z tym już od godziny i odblokowałem dopiero jedno 'oczko' ;/ Jak tak dalej pójdzie, to skończę gdzieś koło grudnia...
Jak ktoś by miał mały tutorial to byłoby fajnie, mi padła mata kierowcy i nie wiem jak się zabrać za wymianę.