Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja powiem tak... kłóćcie się dalej, czy kupić SKF'a czy INA'ę... w ostatnich miesiącach robiłem rozrządy w Marea 1.8 16v, AR 145 1.8 TS i swojej 166 2.0 v6 TB... wymiana wszystkiego co jest związane z napędem osprzętu + rozrząd. w pudełkach INA - Dayco, w pudełkach SKF - Dayco... Pompa SKF'a miała plastikowy wirnik, Pompa Magneti Marelli - metalowy. Do swojej V-ki wrzuciłem Gates'a (ze względu na brak świeżego Dayco), nap. Litensa, pompę Bugatti. Ale w napędzie osprzętu znów jaja... napinacz wielorowkowego - Ricambri w środku Dayco. Prowadząca - SKF w środku Dayco. Więc... w 70% czego byście nie kupili i tak kupicie Dayco...teraz gdy mam dylemat przy kolejnym wyborze do makaronu... kieruję się ceną, a nie czy to SKF czy INA... bo wiem że w środku znajdę znane mi i Wam Dayco
...więc paski też wrzucam Dayco i koniec tematu
...a co do rozkazów czy Metelli czy Bugatti... to jeden pies jest chyba ;p
...a i jeśli chodzi o części... to również polecam AutoSklep24.pl... ceny zbliżone do tych na allegro, a przynajmniej wiem komu daję zarobić ;p