panowie jakby ktoś chciał do nas dołączyć to spotykamy sie o 11:30 pod halą sportową w Tychach i o 12:00 ruszamy do Rybnika. w tym momencie z Tychów ruszają 4 Belle, wiec jak co to zapraszamy
panowie jakby ktoś chciał do nas dołączyć to spotykamy sie o 11:30 pod halą sportową w Tychach i o 12:00 ruszamy do Rybnika. w tym momencie z Tychów ruszają 4 Belle, wiec jak co to zapraszamy
Panowie Pije sobie browarka i czytam forum moze by cos ruszyc ze spotami w tychach oczywiscie zapraszamy (tychy) wszystkich chetnych rowniez z okolicco wy na to?
oczywiśie jak najbardziej za![]()
No pomysł jak najbardziej na miejscu, ale trzeba pomyśleć nad realizacjąMiejsca nie brak w Tychach, jak pogoda nie dopisuje to można na jakiś soczek/kręgle/pizze też podjechać. Podejrzewam, że pt/sob/nd najbardziej będą pasowały, choć u mnie to różnie, czasem mam więcej wolnego w tygodniu
Ale chętnie przejechałbym się 2.5
Pozdrowionka!
P.S. Dzięki chłopaki za miłe towarzystwo dziś po drodze i w Rybniku/Czerwonce!
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
kurcze dałem ciała wczoraj sorki nie wyrobiłem się musiałem jeszcze do sosnowca pojechać.. ale teraz postaram się być obecny w Tychach![]()
motyla noga!! szkoda że zalogowałem się dopiero wczoraj. gdybym przeczytal to w piątek to pewnie bym wpadl. w sumie to mam niedaleko i fajnie byloby poznac kilku luda. moze nastepnym razem sie uda
no to jak Panowie ruszomy co z tematem spotu w Tychach może najpierw jakiś przybliżony termin ustelemy, albo nowy temat założyć czy coś![]()
a Wiec tak w ten weekend chętni n spota w Tychach obok grafiti na tym dużym parkingu obok kauflandu lista: