ostatni oglądałem transformers 2 i pomyslałem że tez chcem mieć taki samochód, więc zrobiłem se coś takiego, i tak miałem wyblaknięty cały znaczek![]()
ostatni oglądałem transformers 2 i pomyslałem że tez chcem mieć taki samochód, więc zrobiłem se coś takiego, i tak miałem wyblaknięty cały znaczek![]()
Może nie 156 ale jak sie chwalimy to chwalimy![]()
Co do pokrywy na czerwono to też mamale mam też teraz brudny silnik (deszcz, deszcz, deszcz :/) więc sie nie chwale :p ale oto zdjęcie sprzed kilku miesięcy
jak jeszcze było ładnie
i troche wcześniejszym wydaniu mojej Alfy
![]()
wosk nie jest drogi a ładnie wygląda![]()
- chromowe ramki wokół tablic rej.
- chromowe wenytle i nakrętki do wentyli
- diody do podświetlenia tablic rej. (super efekt)
- zamiast przepalających postójówek białe diody
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Ja myślałem jeszcze o wywaleniu plastiku spod scudetto (w 145 wygląda IMO paskudnie) i zamianie go na jakąś siatkę fajną.
A co do farby VHT - kurcze, akurat nie ma czerwonej na alledrogo, kiedy ja chce czerwonąOd kogo zieloo007 ją kupiłeś?
EDIT: http://www.allegro.pl/item771012074_...ych_spray.html
Czy ten lakier się do czegoś nadaje? Czy odpadnie po miesiącu?
Ostatnio edytowane przez Rzmudzior ; 17-10-2009 o 22:26
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
poza wyminionymi powyżej modyfikacjami warto wspomnieć o naklejeniu chromowanych listew na ramki drzwi. Wygląda to super i nadaje alfie wyższą rangę limuzyny![]()
Ładna końcówka wydechu też daje fajny efekt i też można niedrogo kupić. Ja ostatnio zamontowałem ładną i tanią, a efekt taki jaki chciałem uzyskać.
Ja również mam zamontowaną nakładkę na końcówkę tłumika, firma Ulter model NX10. Pasuje do diesla w 147. Dodatkowo ramki na tablice, wymiana żarówek na jaśniejsze z przodu, przyciemnienie szyb, pomalowanie zacisków...