Tadek dziękujemy za gościne w twojej weekendowej Rezydencji.Strasznie dużo alfek się zjechało normalnie szok miło zobaczyć je wszystkie na jednym parkingu gdzieś na końcu świata hheheeee
AR
Ja tez juz wrocilem do krk. Dzieki wielkie za mile spedzony czasi do zobaczenia na nastepnym, oby jak najszybciej
![]()
Today we are living our future memories..
Dzieki za spocikByło fajnie!!
Szkoda mi, że moja Alfa nie stała razem z Waszymi na parkingu, ale za to ja mogłem postać z ich właścicielami, zjeść kiełbaske, napić sie piwka, pogadać, pośmiać się - tego mi było trzebaMimo tych wielu miłych wrażeń czuje niedosyt, więc mam nadzieje że zimą odśnieżają ten parking
i Ferrari nie będzie miał nic przeciwko jak się wprosimy w niedalekiej przyszłości
hehe
Pozdrawiam wszystkich![]()
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET
wlasnie, co ta policja chciala ?najpierw przyjechali peugeotem i pojechali od razu a potem suka przyjechala...cos im sie nie podobalo ?
![]()
Today we are living our future memories..
My tez dziekujemy za zaj.... spotkanie jak zwykle Ferdek spisoł się na medal no i ekipa Alfaholików tez no ok nie tylko A.....Pozdrawiam
![]()
Ostatnio edytowane przez peteja_43 ; 18-10-2009 o 20:38
Alfa i jej ochroniarz
Zajebista impreza wlasnie wrocielem do domubo z rufim bylismy na %%%%%%%%% pod bieronka hehehehe aniucha dala czadu moja AR 1 i 2 do odciecia i gumisie sie zjawili
Pozdro all za niezly spocik nie ma to jak spocik u ferki
AR 156 2.5 V6 Q2
AR 145 JTD '99 byla
AR 156 2.0 TS byla
a mnie kurde znowu nie było
opony byłem oglądać
ha ha ha
Żałuj bocian
Dzięki wszystkim!