Strona 8 z 82 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516171858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 815

Temat: Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA

Domyślnie

No niestety tym razem tez nie dam rady. A szkoda
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA

ystian
    Gość

Domyślnie

I kolejny spot za nami Niestety pogoda popsuła plany i musieliśmy obyć się bez ogniska. Tak jak planowaliśmy najpierw spotkaliśmy się na parkingu w Dzierżoniowie a później pojechaliśmy na przełęcz Walimską.
    Jak zwykle większość Alfistów na zlocach w rejonie byłego województwa Wałbrzyskiego to posiadacze Alf z powiatu Dzierżoniowskiego. A jak widzę jest trochę osób szczególnie z okolic Świdnicy, Wałbrzycha czy innych miast którzy też mogli by się pojawiać na spotach albo ktoś np. z Wałbrzycha móglby zaproponować jakiś spot. Taki mały apel Wałbrzych i okolice obudźcie się!

Poniżej zdjęcia z przełęczy Walimskiej (niestety robione telefonem bo nikt nie wziął aparatu)

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Dzięki koledzy za miłe spotkanie. Już 4 . Prawda że dominują lokalni Alfiści ale był i kolega z Wrocławia /a na poprzednim spocie nawet z Polkowic!!/ więc dystans nie stanowi przeszkody.
    W końcu prawdziwi Alfisti najbardziej lubią spędzać czas w swoich Alfach
    Faktycznie trzeba jakoś rozruszać klubowiczów z lokalnych miast - przede wszystkim Wałbrzych ..tak tak koledzy o Was mowa - proponuję by następnym razem osobiście poinformować wszystkich na PW.
    Myślę że następny spot moglibyśmy ustalić wspólnie z np. kolegami z okolic Legnicy i Lubina. Tam też zdaje się być silna ekipa. Wyznaczyć miejsce spotkania gdzieś w połowie drogi /np. okolice Jawora/ i wtedy przekonany jestem że złamiemy barierę 10 aut ze spokojem /choć przypuszczam ze dyszkę to i na lokalnym spocie udało by sie złamać gdyby tak zebrać wszystkich aktywnych klubowiczów/
    pzdr i do następnego

pixe76
    Gość

Domyślnie Alfista z Wałbrzycha

Witam wszystkich . Jestem szczęsliwym posiadaczem Alfy z Wałbrzycha i troche wstyd mi za to , że na spotach nie pojawiają się auta z "mojego" miasta a znam wielu wielbicieli tej marki w tej okolicy
    Postaram się zmobilizować paru alfistów i pokazać się z nimi na kolejnym spocie
    Pozdro Patryk

ystian
    Gość

Domyślnie

pixe76 tak na początek możecie zorganizowac spot w Wałbrzychu lub jego okolicach to napewno większość osób z powiatu Dzierżoniowskiego czy Świdnickiego się zjawi. Już mieliśmy spoty w Świdnicy, Bielawie czy Dzierżoniowie więc dla odmienności mogło by być u Was Czekamy na jakieś informacje na forum

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

dokładnie!! wystarczy rzucić hasło i na bank podjedziemy w parę aut ..bardzo chętnie poznamy nowych Alfisti, czuję że rodzi się regionalna silna ekipa Alfa Romeo

pixe76
    Gość

Domyślnie

Chciałem pójść na łatwizne a Wy mi tu odrazu z organizacją ...ale nikt nie mówił że będzie łatwo W takim razie pomyśle nad lokalizacją i terminem
    Pozdro
    Ostatnio edytowane przez pixe76 ; 19-10-2009 o 15:47

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Zainteresowani publikacją w Auto Świat?

Tadam: http://www.forum.alfaholicy.org/doln...uncements.html

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

tu nie trzeba dużo kombinować ..wystarczy że kolega będzie w stanie zmobilizować parę osób od siebie z miasta i wskazać jakieś dobre miejsce w Wałbrzychu to podjedziemy. a dalej to już na ostatnim spocie stwierdziliśmy z kolegami że przełęcz Walimska na szczycie idealnie sie nadaje na grilla. tylko parking tam podobno płatny. więc pozostaje nam tylko czekać na weekend z w miarę ładną pogodą a koledze w tym czasie może uda się kogoś jeszcze zmobilizować. spotkanie w Wałbrzychu jak najbardziej wskazane a potem do Walimia czeka nas fajny przejazd kolumną. to dostarcza niezapomnianych wrażeń

wooooooo... genialny pomysł Tuti. pomyślim o tym na pewno!!

ystian
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Tuti Zobacz post
    Zainteresowani publikacją w Auto Świat?

Tadam: http://www.forum.alfaholicy.org/doln...uncements.html
    Myślę koledzy, że może następny spot zorganizujemy z pomocą adminstracji alfaholicy i może nasza publikacja trafi do AŚ
    To co ktoś z okolic Wałbrzycha coś organizuje czy dalej Bielawa, Dzierżoniów i Świdnica pozostaje?