Posiadam na sprzedaż lampę przednią lewą USA do giulii 25W nie skrętną kompletną ,jakby ktoś potrzebował produkcja 06/2017
Posiadam na sprzedaż lampę przednią lewą USA do giulii 25W nie skrętną kompletną ,jakby ktoś potrzebował produkcja 06/2017
Cześć. Jak to teraz wygląda z kosztem takiej Giulii z USA (z naprawą u nas) jeżeli chodzi o roczniki 2017-2018 i 2020-2021. Czy jest duża różnica? W najbliższym czasie pewnie będę się rozglądał za Giulią i nie wiem czy nie lepiej poczekać kilka miesięcy i sprowadzić sobie polifta czy w zakresie do 110k to raczej tylko 2017-2018.
Tak dopowiem, że samemu bym nie sprowadzał, raczej przez firmę. Właśnie wolałbym już polifta skoro to nie są jakieś duże różnice![]()
Mam na sprzedaż swoją Giulię, którą zrobiłem zgodnie ze sztuką (robiłem dla siebie), ale po trzech miesiącach dochodzę do wniosku, że się u mnie marnuje, po prostu za mało jeżdżę i szkoda żeby więcej stała w garażu niż jeździła. Zainteresowanych zapraszam po więcej informacji na priv.
Cześć,
Czy mógłby ktoś z Was polecić eksperta od przeróbek USA -> EU? Czyli:
- lampy tył
- zamki
- język w menu
+ inne rzeczy i o których mogę nie nieć pojęcia
Lokalizacja to centralna Polska
Ostatnio edytowane przez qoiuwei ; 10-01-2023 o 14:55
Ekspertto mi się od razu z TVP kojarzy
Konwersję zrobiło już tu tyle osób że pewnie łatwiej by było jakbyś podał lokalizację, żeby z Szczecina do Rzeszowa zaraz nie gnać...
Jak ktoś potrafi operować lutownicą, potrafi szukać na tym forum albo na alfaowner to taki zabieg sam sobie spokojnie przeprowadzi.
Stelvio I gen. USA
witam ,
mam pytanie czy jest ktoś kto wie jak odpalić alfę po wypadku? żaden mechanik ze szczecina nie może się połączyć z samochodem. twierdzą ze samochód nie odpowiada. auto uderzone jest w tył, ale akumulator nowy, bezpiecznik przy aku ogsrniety, a auto nie odpala.
czy ktoś może ma jakiś pomysł? dodam ze przyjeżdżał już do niej serwis od alfy z ich kostkami , komputerami itd. świecą się światła awaryjnie i zero połączenia.
błagam już nawet nie proszę o pomoc …![]()