Poczekajmy na dane.
Poczekajmy na dane.
W telewizorniach lecą reklamy Tonale. Musi, akcja promocyjna pełną parą.
Widziałem wczoraj czwartą, czarną!
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
ja tez w sumie cztery widziałem...
Rok temu, w lutym: "Alfa Romeo musi wyraźnie podkręcić tempo na linii produkcyjnej modelu Tonale. Wszystko z powodu ogromnego zainteresowania nowym SUV-em marki. Liczba zamówień napawa optymizmem".
I dalej... "Nie jest to najbardziej udany samochód w historii tej marki. Alfa Romeo Tonale nie zrobiła na nas najlepszego wrażenia, głównie za sprawą szeregu niedoróbek. Jak widać jednak nie jest to problemem dla klientów. Otóż włoska marka już teraz ledwo wyrabia z produkcją tego auta, a bank zamówień rośnie z dnia na dzień. I jest to dobra informacja dla tej firmy, gdyż Tonale przynosi cenną gotowkę."
I dalej... "W drodze jest też mały SUV marki. Jego produkcja ruszy już w przyszłym roku w fabryce w Tychach".
Wszystko to było pisane rok temu. Cały tekst na Autogaleria.pl
I teraz, po tej lekturze, zobaczmy na realne wolumeny sprzedaży, od maja do końca roku...
A własnie, coś ktoś o tym "małym suvie alfy z Tych"?? Bo to już w tym roku.
I tak sie kręci ten swiat. Nie chcę mi się już komentować alternatywnej rzeczywistości.
Ciekawy i obiektywny test. Na koniec ciekawy komentarz, że dużą zaletą Tonale jest atrakcyjna cena![]()
Tak. Cena zaczyna być zaletą Tonale. U większości konkurencji były podwyżki. Tymczasem cennik Tonale do premiery bez zmian. 20--procentowa inflacja zrobiła swoje.
Ktoś tu z forum ma Tonale? Ktokolwiek? jesli nie, dlaczego nie?