No wlasnie, u mnie ta sama jest wyrobiona...Napisał Jurcio_8v
Myslalem ze musze kupic caly ten drazek ale jesli widzisz mozliwosci wymiany samej gunki to super :mrgreen: :mrgreen:
Teraz tylko, gdzie ja kupie??Hehehehee
No wlasnie, u mnie ta sama jest wyrobiona...Napisał Jurcio_8v
Myslalem ze musze kupic caly ten drazek ale jesli widzisz mozliwosci wymiany samej gunki to super :mrgreen: :mrgreen:
Teraz tylko, gdzie ja kupie??Hehehehee
Przecież w TRIP, potem w SETTINGS masz ręczne ustawianie wszystkiego, daty, zegara i całą resztę.Napisał Jurcio_8v
Wiem ze jest. Teraz napisz jak ustawic godzine w tych opcjach ;]Napisał Sysio166
U mnie jedyną rzecz, którą da się ustawić ręcznie jest strefa czasowa, i dopiero po paru miesiącach gdy zorganizowałem sobie płytę z mapami do navi mogłem cieszyć się właściwą godziną i datą. Do tamtej pory kombinowałem na wszystkie sposoby i nie było możliwości...Napisał Sysio166
Ta robie i nie dziala :<Napisał Jurcio_8v
Jurcio a skad masz taka plytke?? Da sie ja po prostu nagrac?? Potrzebna jest zmieniarka do tej navi?? Mam ten CD-rom, ale zmieniarki nie mam
Mapy możesz ściągnąć z emula, tylko wcześniej sprawdź jaki system nawigacji masz a samochodzie G2 czy G3 ("w górę" systemy te nie są kompatybilne). Aby to sprawdzić naciśnij przycisk CLIMA, a później przez ponad 3 sek. trzymaj wciśnięte prawe pokrętło. Jeżeli wypisze: ARIExxx - to masz G2, jeżeli ARNAxxx - to jest G3. Zmieniarka służy tylko do odczytu płyt audio
No wbijasz się w TRIP, wskakujesz na dół w SETTINGS i tam masz po kolei wszystkie opcje data, czas, jakieś te ograniczenia prędkości, miary prędkości, objętości itd. Chyba, że nie masz tego po angielskiemu, a po włoskiemu to musiałbym zajrzeć do instrukcji...a mam ją w samochodzie.Napisał Konrado
Jurcio, a te mapy z muła to sciągnąłeś te tradycyjne, bez pOLSKI??
Sysio mam po angielsku. Wejdz w te ustawienia i sprobuj ustawic godzine i date. Jak Ci sie uda to napisz wtedy tutajNapisał Sysio166
Mapy z muła, tradycyjne bez Polski...
A do czego jest ta plyta z napisem 166?? To jakas instalka? Jak ja wyciagne i wloze plyte z mapa to ma mi dzialac navigacja?;d