Zrobiłem moda, o którym było pisane na forum, tj. Kabel z pinu 18 podpiąłem pod kabel w pinie 3. Niestety nie zadziałało….drzwi i wlew jak się nie otwierały tak nadal nie nie otwierają. Jakieś pomysły?
Zrobiłem moda, o którym było pisane na forum, tj. Kabel z pinu 18 podpiąłem pod kabel w pinie 3. Niestety nie zadziałało….drzwi i wlew jak się nie otwierały tak nadal nie nie otwierają. Jakieś pomysły?
Odciales 18? Kabel 18 od strony zamkow dopiales do linii z 3 bez jej przecinania? Duza czesc poliftow usa juz nie potrzebuje moda, ale nie przeszkadza, przedlifty wszystkie potrzebuja.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
odciales pin 2 a podpiales sie do 19. .. brawo. Ciekawe co popsułes ew ktory beziecznik spaliles?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No pięknie to zrobiłem. Nie potrafię w schematy. Dobra podłączyłem wydaje się, że dobrze. Otwieranie z kluczyka działa. Wlew i drzwi kierowcy się otwierają. Niestety tylko z kluczyka. Jak łapie za klamkę to nic się nie dzieje. Z kolei od strony pasażera złapanie za klamkę normalnie otwiera drzwi. Czy coś da się z tym zrobić?
Edit.
Z tego schematu wynika, że połączyłem ze soba bezpieczniki pin 2 i 19. Myslisz, ze moglem tym cos sknocić?![]()
Ostatnio edytowane przez myslos ; 01-04-2024 o 12:27
Raczej nic nie zrobiles, chybac że za duzy prad byl.pobierany z linii 19 to bezpiecznik mogl zadzialac. Masz jakies menu ze pierwsze otwarcie tylko kierowcy a drugie wszystkie? Przy odcieciu linii 18 mogloby to potem wariowac, a gdzies takie ustawienie mi sie przypomina i to z przedliftow. Jesli masz zmien na od razu wszystkie. Moze byc tez tak ze na ustawieniu polska menu sie ukrylo, to usa na chwile daj, zmienic i potem pl. Ja nie robilem poliftow usa, skonczylem roboty przy autach zanim zaczely polifty zjezrzac. Tak tylko glosno mysle, moze ktos kto robil polifty powie konkret. Rozumiem ze pin 2 przywrociles?