Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Temat: Stelvio Giulia 2024 Czytanie znaków wyłączenie funkcji akustycznj

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio

Domyślnie Stelvio Giulia 2024 Czytanie znaków wyłączenie funkcji akustycznj

Witam, jakby ktoś chciał zrezygnować z tego nie miłego odgłosu to znam kogoś kto mi to ogarnął w okolicach Krakowa.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia 200 my22

Domyślnie

A był temat bardziej jednoznaczny, co, kto i gdzie, czemu zniknął?

Auto
    Alfa Romeo Stelvio

Domyślnie

Pewnie chodziło ci o to,
    kontakt@carshaman.pl,
    no traffic: https://vimeo.com/986414842

Użytkownik Świeżak Avatar Krzysztof Fly
    Mieszka w
    kujawsko-pomorskie
    Auto
    Stelvio Executive 2.0T 280KM 2019

Domyślnie

Cytat Napisał taomario Zobacz post
    Pewnie chodziło ci o to,
    kontakt@carshaman.pl,
    no traffic: https://vimeo.com/986414842
    Chyba zapomniałeś się przelogować, bo jakoś tak wyszło, że sam odpowiedziałeś na swojego posta i to tak mocno reklamowo

Auto
    Alfa Romeo Stelvio

Domyślnie

Odpowiadam na usuniętego posta nie sam sobie patrz załącznik
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	WhatsApp Image 2024-07-22 at 17.54.44.jpg
Wyświetleń:	185
Rozmiar:	104.6 KB
ID:	289886  

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia 200 my22

Domyślnie

No jest parcie na deaktywacje tego, to niech wisi kontakt. Lepiej tak, niż pytanie 1x w tyg. jak to wyłączyć. Dobrze, że się da.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Witam, jakby ktoś chciał zrezygnować z tego nie miłego odgłosu to znam kogoś kto mi to ogarnął w okolicach Krakowa.
    Super wiadomość. To jest jakaś bardzo tajemna wiedza, czy wystarczy mieć odpowiednie narzędzia - tj. komputer z MESem? Bo do Krakowa mam nie po drodze.

Inna sprawa to, czy da się takie zmiany zrobić poprzez zarejestrowaną aplikację Multiecuscan na telefonie? Jej praktyczna funkcjonalność pokrywa się z tą na komputerze?

I jeszcze pytanie, o to, czy można np. dodać wyłączenie rozpoznawania znaków, razem z wyłączeniem asystenta pasa ruchu, które robi się poprzez dwukrotne naciśnięcie guzika na drążku kierunkowskazów.

A najlepiej jakby dało się jakoś samodzielnie dodawać pozycje do górnego menu skrótów.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_8934.jpg
Wyświetleń:	168
Rozmiar:	48.3 KB
ID:	289888
    Teraz mam ta wyłączenie dźwięków z systemu TSR, które po każdym uruchomieniu auto muszę wybierać, a chętnie dodałbym tam coś bardziej potrzebnego, po stałym dezaktywowaniu pikania. Widziałbym tam np. wyłączenie wszystkich asystentów na raz. Jest na to jakiś sposób, czy to jakaś magia i nikt tego nie potrafi, tylko fabryka.

Auto
    Alfa Romeo Stelvio

Domyślnie

Cytat Napisał blaszany Zobacz post
    Super wiadomość. To jest jakaś bardzo tajemna wiedza, czy wystarczy mieć odpowiednie narzędzia - tj. komputer z MESem? Bo do Krakowa mam nie po drodze.

Inna sprawa to, czy da się takie zmiany zrobić poprzez zarejestrowaną aplikację Multiecuscan na telefonie? Jej praktyczna funkcjonalność pokrywa się z tą na komputerze?

I jeszcze pytanie, o to, czy można np. dodać wyłączenie rozpoznawania znaków, razem z wyłączeniem asystenta pasa ruchu, które robi się poprzez dwukrotne naciśnięcie guzika na drążku kierunkowskazów.

A najlepiej jakby dało się jakoś samodzielnie dodawać pozycje do górnego menu skrótów.
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_8934.jpg
Wyświetleń:	168
Rozmiar:	48.3 KB
ID:	289888
    Teraz mam ta wyłączenie dźwięków z systemu TSR, które po każdym uruchomieniu auto muszę wybierać, a chętnie dodałbym tam coś bardziej potrzebnego, po stałym dezaktywowaniu pikania. Widziałbym tam np. wyłączenie wszystkich asystentów na raz. Jest na to jakiś sposób, czy to jakaś magia i nikt tego nie potrafi, tylko fabryka.
    Z tego co wiem to da się wszystko ale dokładnie nie wiem w czym rzecz i na jakiej zasadzie to działa.

Użytkownik Świeżak Avatar Krzysztof Fly
    Mieszka w
    kujawsko-pomorskie
    Auto
    Stelvio Executive 2.0T 280KM 2019

Domyślnie

Odpowiadam na usuniętego posta nie sam sobie patrz załącznik
    Dlatego jak się komuś konkretnemu odpowiada, to lepiej używać w takiej sytuacji "Odpowiedz z cytatem" zamiast zwykłego "Odpowiedz" . Przynajmniej później nie wygląda to tak, jakbyś odpowiadał sam sobie .

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał Krzysztof Fly Zobacz post
    Chyba zapomniałeś się przelogować, bo jakoś tak wyszło, że sam odpowiedziałeś na swojego posta i to tak mocno reklamowo
    to forum jest zrypane, o ile pamietam outcome z wyjaśniania tematu przy domyślnych ustawieniach adblockerów drugi post się nie wyświetla wielu osobom. było zgłaszane wiele tygodni temu, nic widać nie zrobiono mi też nie wyświetla. są posty w odpowiednim wątku zgłaszania błędów forum i admini wiedzą
    Ostatnio edytowane przez epsonix ; 23-07-2024 o 22:14
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.