Witam, jakby ktoś chciał zrezygnować z tego nie miłego odgłosu to znam kogoś kto mi to ogarnął w okolicach Krakowa.
Witam, jakby ktoś chciał zrezygnować z tego nie miłego odgłosu to znam kogoś kto mi to ogarnął w okolicach Krakowa.
A był temat bardziej jednoznaczny, co, kto i gdzie, czemu zniknął?
Pewnie chodziło ci o to,
kontakt@carshaman.pl,
no traffic: https://vimeo.com/986414842
Odpowiadam na usuniętego posta nie sam sobie patrz załącznik
No jest parcie na deaktywacje tego, to niech wisi kontakt. Lepiej tak, niż pytanie 1x w tyg. jak to wyłączyć. Dobrze, że się da.
Super wiadomość. To jest jakaś bardzo tajemna wiedza, czy wystarczy mieć odpowiednie narzędzia - tj. komputer z MESem? Bo do Krakowa mam nie po drodze.
Inna sprawa to, czy da się takie zmiany zrobić poprzez zarejestrowaną aplikację Multiecuscan na telefonie? Jej praktyczna funkcjonalność pokrywa się z tą na komputerze?
I jeszcze pytanie, o to, czy można np. dodać wyłączenie rozpoznawania znaków, razem z wyłączeniem asystenta pasa ruchu, które robi się poprzez dwukrotne naciśnięcie guzika na drążku kierunkowskazów.
A najlepiej jakby dało się jakoś samodzielnie dodawać pozycje do górnego menu skrótów.
Teraz mam ta wyłączenie dźwięków z systemu TSR, które po każdym uruchomieniu auto muszę wybierać, a chętnie dodałbym tam coś bardziej potrzebnego, po stałym dezaktywowaniu pikania. Widziałbym tam np. wyłączenie wszystkich asystentów na raz. Jest na to jakiś sposób, czy to jakaś magia i nikt tego nie potrafi, tylko fabryka.
to forum jest zrypane, o ile pamietam outcome z wyjaśniania tematu przy domyślnych ustawieniach adblockerów drugi post się nie wyświetla wielu osobom. było zgłaszane wiele tygodni temu, nic widać nie zrobionomi też nie wyświetla. są posty w odpowiednim wątku zgłaszania błędów forum i admini wiedzą
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 23-07-2024 o 22:14
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.