Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Człowiek legenda SniZ

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR Spider 2.0 TS; AR Giulia 2.0 280KM

Domyślnie Człowiek legenda SniZ

Czy ma ktoś namiary na tą osobę ? Wypożycza flasher-y i zdalnie instaluje oprogramowanie do Giulii, dużo można poczytać na amerykańskim forum Giulii. Pytam, ponieważ zauważyłem, że na rosyjskim forum podpisał się, że mieszka w Polsce we Wrocławiu (lub tam pracuje), ale na zdjęciach z jego podpisem jest Giulia z rejestracją białoruską. Pytam, bo może można go znaleźć w Polsce i z nim pogadać bezpośrednio, a nie przez fora na drugim końcu świata.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Bolewice
    Auto
    Była Gtv, 159 2.4 JTDm Q4 jest Giulietta 2.0 JTDm 170 TCT

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

No to co za problem przez forum zapytać go o namiar bezpośredni? Tak, mieszka we Wrocławiu do tego mocno współpracuje s ShopEFI w Legnicy. Natomiast jak chcesz flashować coś, to oczywiście tam zrobisz ale też na Śląsku masz firmy.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR Spider 2.0 TS; AR Giulia 2.0 280KM

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    No to co za problem przez forum zapytać go o namiar bezpośredni? Tak, mieszka we Wrocławiu do tego mocno współpracuje s ShopEFI w Legnicy. Natomiast jak chcesz flashować coś, to oczywiście tam zrobisz ale też na Śląsku masz firmy.

No w tym jest mój problem, że nie chcę zakładać kolejnego konta na forum aby zadać jedno pytanie i na które mogę nie otrzymać odpowiedzi. Tym bardziej, że mnie zmuszano do nauki j. rosyjskiego, którego też już nie pamiętam, a język angielski w moim wydaniu jest......mało komunikatywny

Tak, szukam kontaktu z tą osobą, oczywiście szanuję prywatność, dlatego chodzi mi bardziej o jakiś adres email.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

konto założysz w minutę, sa autotranslatory i tak przecież musisz z nim jakoś gadać docelowo tak? a jak nie, to jak pisałem, jakieś flashowania czy vin cleary zrobi Ci parę osób które mają sprzęt w Polsce, kilku też częściowo od niego
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.