Z radiem 1 gen masz najnowsza. Cos wiecej typu aa/acp lup polift to wymiana radia+
Z radiem 1 gen masz najnowsza. Cos wiecej typu aa/acp lup polift to wymiana radia+
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Dziekuje
Jaka jest obecnie najnowsza wersja softu dla Stelvio rocznik 2020?
Moja wersja to: MV-118.000.052 TV-118.000.052.
Skąd pobrać lub kto może zaktualizować do najnowszej jeśli dostępna?
Ostatnio edytowane przez murcek ; 03-10-2024 o 06:39
alfaowner - wątek w podforum giulii o infotainment updates.
z wersji poniżej MV127 najpierw wgrywa się przejściową mv127 (mini update, radio po nim chce nowszy, nie działa jako radio), potem wgrywa się już wyższy. z doświadczeń kolegów, MV132 bym nie zalecał pryznajmniej nie bezpośrednio wgrywać - było kilka przypadków zbrickowania radia. Ja miałem najpierw MV130 potem MV132 wgrałem (wcześniej MV118 i przeszedłem przez MV127 oczywiście). Obecnie oficjalne to MV131 - z jakiś powodów Stellantis wycofał MV132 - może własnie brickowanie się podczas updatu czasem?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
kurcze, pisał Ci Marek, ja Cię odesłałem na alfaowner, tam masz cały opis w 1 poście i ori instrukcje.
OK znalazłem.
https://www.alfaowner.com/threads/ho...#post-17960052
Tak, tylko post nr 1 masz to co najwazniejsze