Z tego co wyczytałem tu na forum to wnosi blokadę aktualizacji map na pewno. Dlatego pewnie mało kto się odważył.
Z tego co wyczytałem tu na forum to wnosi blokadę aktualizacji map na pewno. Dlatego pewnie mało kto się odważył.
Część ,pojawiły się mapy na 24r pobrałem ,kopia na pendrive ale brakuje pliku obrazu dysku ,jak to ogarnąć ❓
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego podczas aktualizacji softu/map mam wcisnąć NIE zamiast TAK
Czy wiecie może jak zrobić downgrade z softu 17.35 na niższy? na 17.35 nie mogę zrobić update map i kamera cofania nie działa.
Nie da się zrobić softu wstecz tylko na wyższy
Ściągnąłem najnowsze z mega, chyba z tego roku. Ale na sofcie 17.35 raczej nic się nie da zrobić. Plik swdl jest w formacie .upd a nie .iso jak w starszych softach. Straciłem przez to kamere cofania ;-(
- - - Updated - - -
Szkoda, na wyższy nie ma sensu, kamery i tak nie uruchomię i map nie zaktualizuję na wyższym. Uconnect stał się bezużyteczny na sofcie 17.35
Witam.
Namieszałem strasznie z softem. Radyjko mi trochę szwankowało. Gasł wyświetlacz, na radiu brakowało wyświetlania stacji. Postanowiłem wgrać soft 17.07.55 na taki sam co był. ISO miałem z backup który zgrałem kilka lat temu. Wyskoczył komunikat (Błąd ISO). Po restarcie ciemność. Radio nie uruchamia się w ogóle. Licznik miga. Czy można postawić takie radyjko. A jeśli tak to jak i czy jest taki macher co by to opanował.
Bardzo proszę o porady.
Ostatnio edytowane przez wiesgaj ; 28-01-2025 o 19:01
Cześć. Spróbuj wgrać ponownie soft 17.07.55. Powinno pomóc.
Źródło: https://mega.nz/folder/kMYjlSKB#MCC6...older/Edp12JKC
Powodzenia
Wgrał bym tylko radio bez ducha . Nie da się uruchomić.