Witam
Mam takie pytanko mam model z 2006 roku bez komputera czy jest teoretycznie możliwość by komputraz założyć ?? Rozumiem że takie cos raczej opłacalne by nie było ale jest ciekawy czy jat taka możliwośc
Pozdrawiam
Witam
Mam takie pytanko mam model z 2006 roku bez komputera czy jest teoretycznie możliwość by komputraz założyć ?? Rozumiem że takie cos raczej opłacalne by nie było ale jest ciekawy czy jat taka możliwośc
Pozdrawiam
opcja na bank jest ale pewnie kosztowna komputer rozne czujniki itd
na forum vectry kiedys czytalem o jakims gosciu co sam zrobil komputer pokladowy i ten komp mial rozne funkcje ktorych nie ma standardowy wiec sie da;]
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Chodzi mi o Komputer który pokazuje różne bajery jak Spalanie itp.
A uważam tak dlatego gdyz brak jest wyświetlacza w liczniku a rozumiem że tam są wyświetlane komunikaty. Jest tam tylko zegar i temperatura i mapki od świec żarowych itd.
Pozdro
coś mi się wierzyć nie chce, że nie masz wyświetlacza wielofunkcyjnego rekonfigurowanego, z boku kolumny kierownicy po lewej stronie powinien być przycisk Mode który po wciśnięciu otwiera menu:speed, trip b, time, date itd. Przesuwanie wiersza w dół lub w górę odbywa się za pomocą przycisków + i - ; natomiast przycisk z symbolem SET powoduje wyzerowanie (reset) lub przejście do następnego ekranu
mario najlepiej zrob zdjecie srodka auta to Ci powiedza czy masz kompa;]
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
spalanie sprawdza sie przy pomocy przycisku SET, jednak u mnie cos nie tak z przyciskiem jest. nic nie reaguje autko po wcisnieciu... jakies rady???
- diagnostyka klawisza SET , +, - , itd..
- z pomoca programu FES, alfaOBD.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm