Hej
Mam otwieraną klapę elektrycznie natomiast brak jest funkcji otwierania nogą. Czy na dzień dzisiejszy możliwe jest uruchomienie tej funkcji. Oczywiście pod zderzakiem jest wiązka. Myślę, że to jest do modułu z anteną, który jest pod zderzakiem.
Hej
Mam otwieraną klapę elektrycznie natomiast brak jest funkcji otwierania nogą. Czy na dzień dzisiejszy możliwe jest uruchomienie tej funkcji. Oczywiście pod zderzakiem jest wiązka. Myślę, że to jest do modułu z anteną, który jest pod zderzakiem.
Ciekawe pytanie. Pytałem dealera o to samo przy przeglądzie. Powiedzieli mi, że w wersji 2022 nie było otwierania nogą, podobno z powodu braku komponentów tuż po covidzie. Ta sama wersja wyposażenia rok później już to miała.
Możliwe więc, że masz rację i da się to względnie łatwo dołożyć.
Aktualnie: Alfa Romeo Tonale 1.5 MHEV 160KM Veloce 2022
Były: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm Distinctive 2011, Alfa Romeo 147 1.6 TS Eco 2006
Jedno jest pewne. Jakaś dodatkowa kostka pod zderzakiem w miejscu fabrycznego modułu z anteną jest.
wszystko jest do ogarnięcia - moja Giulia Veloce MY18 dołozyłem poliftowe multimedia/touch/licznik, przerobiłem wiązki, założyłem poliftowy BCM, kamerę, radar, wspomaganie, poodpalałem wszystkiich asystentów ADAS2.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.