Cześć od niedawna mam spory problem z bezpiecznikiem 10A Service ten lewy ciągle się przepala bezpiecznik jest odpowiedzialny za tymczasowy licznik TRIP który można w każdej chwili wyzerować, Radio, Oświetlenie wnętrza
Zegar, I pokrętła od Klimy temperatury i kierunek nawiewu zaczynam tracić nerwy bo problem jest dosyć poważny a nie mogę nic znaleźć wszystko co związane z tym bezpiecznikiem odłączyłem co ciekawe nadal palił bezpiecznik spróbowałem z odłączonym akumulatorem włożyłem i nakładając klemę siwy dym i iskry i słychać jak stuka bezpiecznik spróbowałem trochę z innej beczki włożyłem 15A tak wiem powinien być tam 10A ale z mojej wiedzy 5A nie jest jeszcze straszne różnicy problem ustal ale na tydzień 20A na pewno nie włożę bo narobię jeszcze więcej problemu moje pytanie jest takie czy OBD cos pokaże bo tak szczerze bardzo w to wątpię i czy ktoś miał taki sam problem nie ważne czy pada deszcz czy nie i tak spali bezpiecznik czy ktoś mogl może mnie naprowadzić gdzie dokładnie może być nie wiem zwarcie