Witam,
Jak w temacie, poszukuję manuala do Giulii w wersji 2.0 Q4, z góry dzięki.
Witam,
Jak w temacie, poszukuję manuala do Giulii w wersji 2.0 Q4, z góry dzięki.
talar44/AR 146 2.0ti/AR 147 1.6TS/ AR GT 2.0JTS/ AR Giulia 2.0 Q4
nie ma czegoś takiego - masz albo wykupiony dostęp warsztatowy na jakiś czas do ePera, po rejestracji/walidacji przez Stellantisa nipów itp), albo masz jakis inny dobry abonament serwisowy - np mechanik w Bielsku ma jakieś dostępy chyba z Texy (może mylę) i ma wszelkie procedury. To nie jest alfa sprzed 20 lat gdzie na CD miałeś dokumentację (jak miałem do 159), albo sprzed 30 gdzie były 1000 stronicowe książki (jak mam do spidera 916) skany
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
No chyba jednak nie, bo mam w pdf'ie do wersji 2,9 a potrzebuje do 2.0, więc chyba raczej jest.
talar44/AR 146 2.0ti/AR 147 1.6TS/ AR GT 2.0JTS/ AR Giulia 2.0 Q4
co masz w tym PDFie? setyki czy tysiąc+ stron opisów, czy masz jakiś ogólny pitu pitu naprawdę nieserwisowy tylko ogólno-informacyjny? w eLearnie są do wyświetlenia PDFy opisowe iluś tam systemów (zgaduję ze 30 PDFów), ale to nie są serwisówki tylko opisówki. typowej serwisówki jak mam np do Spidera (skany iluś setstronicowych książek) nie ma o ile wiem.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.