Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy 123456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Temat: Prawdopodobnie to był (Giulia) ostatni nowy samochód jaki kupiłem.

Użytkownik Pasjonat Avatar Pablo.
    Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto
    Kilka włoskich szrotów ;)

Domyślnie

Cytat Napisał yaniq Zobacz post
    Przypominam, że te wszystkie osądy dotyczą jednej sytuacji i jednego ASO, a więc nie marka, ale to ASO jest godne krytyki, a Wy dochodzicie do wniosku, że na podstawie tego jednego zdarzenia, cała marka jest "be", dlatego podałem przykład z serwisem Volvo, ale na niego się jakoś nie oburzacie, za to potraktowaliście jedno zdarzenie jako reprezentatywne dla, już nawet nie ASO, ale całej marki, byłej i obecnej.
    Trochę źle to interpretujesz.
    Marka moim zdaniem jest jedną z najlepszych na świecie, za to aktualny właściciel/zarząd to dramat niszczący tą markę, i nie jest to problem pojedynczego ASO, a kompleksowych zarządzeń , wręcz strategii działania. Większość tłumaczy to przepisami EKO, ale jakoś konkurencja z Niemiec ma w ofercie nadal imponujące samochody, a tutaj wkrótce zostaną silniki od pralki.
    Co do mojej małej firmy jako konkurencji, to niestety nie masz racji, to tak nie działa, ponieważ tutaj chodzi o współpracę, i dwustronne korzyści. Jestem kontrahentem, a nie konkurentem.
    www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie

> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y

Użytkownik Maniak resoraków Avatar yaniq
    Auto
    Alfa Romeo 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał ochkarol Zobacz post
    No trudno.
    Może kiedyś będziesz zajmował się transportem morskim to zrozumiesz, jak bardzo się mylisz.
    Z mojej strony EOT.
    Ty, nie rozumiesz, czym jest prawo.

Cytat Napisał Pablo. Zobacz post
    Trochę źle to interpretujesz.
    Marka moim zdaniem jest jedną z najlepszych na świecie, za to aktualny właściciel/zarząd to dramat niszczący tą markę, i nie jest to problem pojedynczego ASO, a kompleksowych zarządzeń , wręcz strategii działania. Większość tłumaczy to przepisami EKO, ale jakoś konkurencja z Niemiec ma w ofercie nadal imponujące samochody, a tutaj wkrótce zostaną silniki od pralki.
    Co do mojej małej firmy jako konkurencji, to niestety nie masz racji, to tak nie działa, ponieważ tutaj chodzi o współpracę, i dwustronne korzyści. Jestem kontrahentem, a nie konkurentem.
    Jakich zarządzeń, bo o żadnym nie wspomniałeś, przeczytaj sobie wpisy jednego z uczestników dyskusji, który twierdzi, że to marka jest "be" i ta opinia nie spotkała się, poza moim, z żadnym głosem polemicznym, a więc nie mnie to tłumacz.

Dla ASO jesteś konkurencją, bo odbierasz im klientów w kwestii dochodów z usług, a kontrahentem jesteś, co najwyżej, dla rynku części aftermarketowych - jakie korzyści, przy niedoborze części zamiennych, ma z Twojej działalności sieć autoryzowanych serwisów?

Użytkownik Pasjonat Avatar Pablo.
    Mieszka w
    pablogarage.pl
    Auto
    Kilka włoskich szrotów ;)

Domyślnie

Cytat Napisał yaniq Zobacz post

Jakich zarządzeń, bo o żadnym nie wspomniałeś, przeczytaj sobie wpisy jednego z uczestników dyskusji, który twierdzi, że to marka jest "be" i ta opinia nie spotkała się, poza moim, z żadnym głosem polemicznym, a więc nie mnie to tłumacz.

Dla ASO jesteś konkurencją, bo odbierasz im klientów w kwestii dochodów z usług, a kontrahentem jesteś, co najwyżej, dla rynku części aftermarketowych - jakie korzyści, przy niedoborze części zamiennych, ma z Twojej działalności sieć autoryzowanych serwisów?
    Widzę, ze niekoniecznie rozumiesz o czym piszę, cóż począć.
    Pozdrawiam
    www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie

> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y

Użytkownik Świeżak Avatar Lotos
    Mieszka w
    Wrocław/Poznań
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta

Domyślnie

chłopie to ty mało wiesz. Do firmowej Octavi czekalismy 7 miesiecy za klapa tylna bo nie była dostepna do Sprinterów walów napedowych ze 4 miechy nie mieli i tak mozna mnozyc. Kupisz inne auto to sam zobaczysz.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar marqo
    Mieszka w
    Grodzisk Maz.
    Auto
    AR 159 SW 1.9JTDM Q-Tronic 08'2007

Domyślnie

I jak temat Gulii? Udało się naprawić?
    La bellezza non basta

10% zniżki dla alfaholików - szczegóły w dziale RABATY