To nie pisz wcale.
Ciągle nie rozumiesz, że nie oczekuję od Ciebie żadnej odpowiedzi.
Interesuje mnie jedynie co kieruje ludźmi, którzy są bandą debili głosujących takich ludzi jak Nawrocki i co kieruje ludźmi, którzy bronią ich decyzji.
Nie wiem po co te złote myśli (nie potrzebuję twoich rad) o tym, że Trzaskowski przegrał (to fakt), interesuje mnie dlaczego wybrali gorszą opcję dla kraju w imię swoich fobii (czyli, można powiedzieć, że są tłuczkami).
Śmieszą mnie tutejsze zarzuty, że "moja postawa" (tak w skrócie) ma jakiś wpływ na zachowanie wyborców pis - Wy chyba, nie rozumiecie, że ja mam ich głęboko w dupie i nie zamierzam nikogo przekonywać

- są dorośli i sami podejmują decyzję.
Natomiast nie widzę żadnego powodu, żeby nie śmiać się z debili głosujących na tego typu gościa - ludziom popierającym człowieka tego typu nawet nie powinno podawać się ręki.
Orban na Węgrzech to człowiek dobrze wykształcony, trampek - właściwe, od urodzenia człowiek amerykańskiego establishmentu - to zupełnie inna liga w porównaniu z typem ociężałego umysłowo osiedlowego osiłka biorącego udział w ustawkach, opierdalajacego staruszka z mieszkań, kumplujący się z pospolitymi bandytami i proputinowskimi naziolami - tak, tak - to człowiek właściwy na ten urząd w Polsce - to ma sens.

Poopowiadaj jeszcze dalej dlaczego ludzie w Polsce go wybrali.
Udzielasz odpowiedzi na niezadane pytania.