Ogółem sa jakies mamy do sciagnicia wyzej niz. 25.
Ja cały czas nic nie mam
Ogółem sa jakies mamy do sciagnicia wyzej niz. 25.
Ja cały czas nic nie mam
Gadałem z ludźmi na jakimś włoskim forum, mówią, że biny 444/445 (czyli 25.0) to na ten moment najnowsze dostępne.
Oczywiście mogą nie mieć racji.
Chciałem sobie dzisiaj pobrać tę nową mapę bo jeszcze tego nie zrobiłem i tadam:
Update not available
No updates are currently available on the Map Update website. Contact your Stellantis authorised workshop to check new map availability.
Nie możesz jej pobrać bezpośrednio z linku wystawionego przez @wirtold-a? Po cholerę się męczysz z tym przez mopar, oni tylko przekierowują Cię w to samo miejsce. Ja pobrałem z linku i co prawda jeszcze nie instalowalem bo brak mi godzinnej trasy ale wpisy wewnątrz pliku są takie same jak pisał wirtold.
Chciałbym oficjalnie, przez stronę producenta, skorzystać z tego luksusu, że mam abonament, że to autoryzowane... Wiem wiem, za dużo oczekuje![]()
To też racja - niby update mapy na mopar się pojawił, a po kilku dniach znów znikł. Coś mieszają.
Ja mam jeszcze te 3 lata po zakupie auta, cieżko by mi sie było zdecydowac na dodatkowe wykupienie czegoś, co tak działa. Liczę tylko po cichu, że do listopada ogarną jakaś stabilna wersję i jakiś czas jeszcze na tym pojeżdzę i moja przygoda z fabrycznymi mapami się zakonczy.
Czyli masz taką sytuację jak ja na jesieni zeszłego roku.
KOLEDZY którym się subskrypcje pokończyły:
Jest teraz promocja, co prawda tylko na trzy miesiące ale zawsze, że "My Navigation Renewal" (czyli life traffic) można kupić za 2.94 zeta.
Aż się prosi żeby sobie z tego zażartować, że kupić można, ale czy działa to już kwestia drugorzędna![]()