Panowie, na zimę kupujecie runflaty też? Oryginalne opony letnie mam pirelli zero. Jak nie kupujecie runflatów, to wozicie zapas w bagażniku?
Panowie, na zimę kupujecie runflaty też? Oryginalne opony letnie mam pirelli zero. Jak nie kupujecie runflatów, to wozicie zapas w bagażniku?
NIe lubię runflatów, zarówno letnie jak i zimowe "zwykłe". wożę tylko kompresorek i uszczelniacz, ale w Giulii nigdy nie musiałem korzystać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Moim zdaniem opony typu run-flat są świetnym wyborem do Giulii, zwłaszcza te letnie. Dzięki swojej sztywniejszej budowie lepiej przekazują intencje kierowcy. Mam też opony całoroczne bez tej technologii i prowadzenie na nich jest znacznie gorsze — auto "pływa" i często wpada w poślizg, co uniemożliwia dynamiczną jazdę.
Czy ktoś z Was ma ma na Giulii zamontowane Racing Line I5660 ?