Jest 166 3.0 V6 24v Distinctive
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Hej! Dodam coś od siebie. Kupiłem Giulię w 2020 roku, kiedy moje dzieci miały 5 i 8 lat, więc foteliki były. Co prawda Giulię kupiłem jako drugie auto, do przejażdżek dla przyjemności i jakiś wyjazdów wakacyjnych i nie jeździłem nią na co dzień, ani w zimie, obecnie mam nalotu 25 kkm, ale to co jest istotne w tym wszystkim, to autem byliśmy 3 razy na wakacjach w Italii, każdy z tych wyjazdów trwał 3-4 tygodnie i bez problemu się zapakowaliśmy, niczego nam nie brakowało. Moim zdaniem, auto jest spoko dla rodziny 2+2, chociaż na pewno są auta bardziej praktyczne. Moja rodzina bardzo lubi Giulię, do tego stopnia, że postanowiłem kupić rzutem na taśmę MY25, a obecna sztuka pójdzie na sprzedaż
Nie demonizuj tak tego multiair-a. Wymieniaj olej na zgodny ze specyfikacją co te 10-12 tys km i nie przejmuj się wcale. Są osoby którym wysiadł przy 60tys km, ale są i takie które pewnie dobiły pod 200tys bez objawów. To jest loteria trochę, na pewno jednak regularna wymiana oleju odwleka to w czasie.