Niestety nie, znalazłem tylko do giulii i do silnika 2,9 a niestety potrzebuje do 2.0.
- - - Updated - - -
Dzięki, faktycznie jest tam opis 2.0 i w przeciwieństwie do tego co ja znalazłem są momenty dokręcania :-).Napisał LuqasΑ2375865
Niestety nie, znalazłem tylko do giulii i do silnika 2,9 a niestety potrzebuje do 2.0.
- - - Updated - - -
Dzięki, faktycznie jest tam opis 2.0 i w przeciwieństwie do tego co ja znalazłem są momenty dokręcania :-).Napisał LuqasΑ2375865
talar44/AR 146 2.0ti/AR 147 1.6TS/ AR GT 2.0JTS/ AR Giulia 2.0 Q4
Gratulacje!
Mega się to przyda!
Zajrzałem. Jak dla mnie to bomba. Dzięki!
Rewelacja! Byłyby nie zniknęło [emoji1696][emoji1696]
Wysłane z mojego Power Armor 18T przy użyciu Tapatalka
Niestety link padł......Napisał LuqasΑ2375849
Dasz radę ponownie go aktywować ?
Również byłym chętny
Chyba, że ktoś zna stronę gdzie np. odpłatnie można coś podejrzeć odnośnie momentów itp. w Giuli 2.0
dosłownie 3 dni temu wrzucałem w innym wątku info - przekleję swój post:
może się komuś przyda info, manuale serwisowe również do naszych aut są np tu https://repairsadvisor.com/, do wersji USA, no ale co za różnica. manuale dają PDF mają kilk/naście tys. stron i majątku nie kosztuję 30-50USD, jakiś rabat 15% na pierwszy zakup od razu, przy zakupie kilku dodatkowe 10-20% itp. właśnie sobie dziś kupiłem do Ghibli żeby coś mieć pod ręką offline. są momenty, schematy elektryczne, prodedury rozkręcania, fotki itp.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.