Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Poszukuję fachowca od BCM (Giulia 2017) oraz specjalisty od konwersji lamp (Stelvio)

Użytkownik Świeżak Avatar Sulerz
    Mieszka w
    TKA
    Auto
    Selvio 2.0 280 KM ---> T9 TTTTT

Domyślnie Poszukuję fachowca od BCM (Giulia 2017) oraz specjalisty od konwersji lamp (Stelvio)

Cześć wszystkim,

mam problem z moją Alfą Romeo Giulią z 2017 roku — od jakiegoś czasu same włączają się światła, nawet po wyjęciu kluczyka. Wygląda to na usterkę modułu BCM (Body Computer Module). Szukam fachowca lub warsztatu, który ma doświadczenie z elektroniką w Alfie i potrafi zdiagnozować oraz naprawić BCM.

Dodatkowo — w najbliższym czasie sprowadzam Alfę Romeo Stelvio i będę potrzebował mechanika lub elektryka, który zajmuje się konwersją i przeróbką lamp na europejskie (z wersji USA).

Jeśli ktoś może polecić sprawdzoną osobę lub warsztat, najlepiej z doświadczeniem w Alfa Romeo, będę bardzo wdzięczny za kontakt lub namiar. Okolice Krakowa lub Kielc

Pozdrawiam serdecznie,

Użytkownik Maniak resoraków Avatar juhass
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    Giulietta MA 2011; Giulia 2021 USA

Domyślnie

Cytat Napisał Sulerz Zobacz post
    Cześć wszystkim,

mam problem z moją Alfą Romeo Giulią z 2017 roku — od jakiegoś czasu same włączają się światła, nawet po wyjęciu kluczyka. Wygląda to na usterkę modułu BCM (Body Computer Module). Szukam fachowca lub warsztatu, który ma doświadczenie z elektroniką w Alfie i potrafi zdiagnozować oraz naprawić BCM.

Dodatkowo — w najbliższym czasie sprowadzam Alfę Romeo Stelvio i będę potrzebował mechanika lub elektryka, który zajmuje się konwersją i przeróbką lamp na europejskie (z wersji USA).

Jeśli ktoś może polecić sprawdzoną osobę lub warsztat, najlepiej z doświadczeniem w Alfa Romeo, będę bardzo wdzięczny za kontakt lub namiar. Okolice Krakowa lub Kielc

Pozdrawiam serdecznie,
    Okolice Krakowa, ale takie większe- masz ItalianoGarage w Dąbrowie Górniczej, oni ogarną.
    Co do BCM- jeśli zalany (a tak to wygląda), to raczej wymiana (też ItalianoGarage).