Strona 145 z 145 PierwszyPierwszy ... 4595135136137138139140141142143144145
Pokaż wyniki od 1,441 do 1,444 z 1444

Temat: Android Auto

Użytkownik Świeżak Avatar OTTO1
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    Giulia Veloce TI Q4

Domyślnie

Dzięki za odpowiedź.
    Czekam na kogoś z Android 10 czy mu działa?

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Giulia Veloce Q4

Domyślnie

Cześć,
    Czy AAWireless 1 w aktualnie dostępnej wersji oprogramowania z Android Auto over Apple Carplay pozwala na sensowne wykorzystanie pełnego (dużego) ekranu w modelach <2019? (dokładniej mowa o Giulii 2018) Przeczytałem poprzednie posty i ostatnie info jakie widzę, to że są jakieś problemy.
    Pytanie do użytkowników, którzy posiadają - czy w ten sposób na pełnym ekranie AA jest używalne, czy nie ma żadnego sensu bo są problemy nie do przeskoczenia?
    Rozważam zakup, obecnie używam Motorola MA1 i AA działa świetnie ale tylko na 2/3 ekranu, więc nie chcę dodatkowego urządzenia o takiej samej funkcjonalności.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Stelvio

Domyślnie

Używam carlinkit i jest tylko 2/3 ekranu. To chyba systemowo jest tak ustawione w AA, że nie pełnego ekranu.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

jedna z wersji hardware AA WIreless, ze specjalną wersją oprogramowania i chyba przełączeniem jakiś ustawień działa tak, że po USB udaje Carplay, a na WiFi wystawia AAWiFI i wtedy jest dual screen na całym ekranie. Bo tak, radia 2 gen mają systemowo 2/3 ekranu dla AA, ale dla Carplay mają cały i to właśnie trick który AAWireless używa. Szukajcie na xda-developers.com, jest wątek kilka tys postów którym na bieżaco rozwój tego jest dyskutowany, jest tam autor (Emil) i na pewno wszystko wyjaśnione. Ja się nie wczytuję bo od prawie 4 lat akurat używam iPhona, wiem jednak od kumpli że korzystali właśnie dla AA z tej funkcji z powodzeniem (choć tricky przełączanie pomiędzy ekranami dual-screena AA do której trzeba się przyzwyczaić podobno).
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.